Válassza az Oldal lehetőséget

EU: már fizetjük a fel nem vett hitel kamatait!

EU: már fizetjük a fel nem vett hitel kamatait!

Ezt is a baldalnak köszönhetjük!

Beérett az ellenzéki károkozás gyümölcse! A magyar ellenzék a DK-s Dobrev Klárával, Fakír felfedezőjével az élen mindent megtesz azért, hogy hazánk ne jusson hozzá az úgynevezett helyreállítási pénzekhez, miközben Magyarország részt vesz a már felvett hitelek kamatterheinek finanszírozásában.

Hogy is van ez Fakír? A terhek közösek, de a támogatásokból kihagynak bennünket! Mi fizetjük más országok hitelei után a kamatot? Mit akartok még?

Pontosan látszik, hogy óriási a politikai nyomás a Bizottságon a baloldal részéről, amelyet a magyar ellenzék is gerjeszt, hogy ne jussunk hozzá a nekünk járó uniós pénzhez a választás előtt. Az Európai Parlamentben a helyreállítási pénzek vitája során egyértelmű a kettős mérce.

Miközben a Bizottság képviselői azt hangsúlyozzák, hogy nincs megkülönböztetés, nem alkalmaznak kettős mércét a tagállamokkal szemben, és a pénzek visszatartásának nincs köze a magyar gyermekvédelmi törvényhez, a gyakorlat mást mutat. Furcsa egybeesés az is, hogy pont a gyermekvédelmi törvény budapesti elfogadásakor akadtak el az egyébként jól haladó egyeztetések. Jól látszik a cél: a választások előtt ne jussunk hozzá a nekünk járó forráshoz, de a kamatokat fizessük!

Zavar van az erőben! A brüsszeli testület nem tudja, hogyan másszon ki a saját maga által ásott veremből. Magyarország addig is saját forrásaiból fogja finanszírozni a helyreállítási projekteket, mert a magyar polgároknak és cégeknek arra szükségük van.

Szólalj már meg Fakír: hányszor lehet elárulni a hazát? Miért nem zörög erről a helyi moslékosvödör?

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások