Válassza az Oldal lehetőséget

A Momentumosok félrevezetik a választóikat! Szégyelld a pofádat Bereczki!

A Momentumosok félrevezetik a választóikat! Szégyelld a pofádat Bereczki!

Donáth Anna sem esett messze a „fájától”. Apja egy nőket molesztáló igazi őskommunista rothadás, de most nem erről szeretnék beszélni. Ez a kacsaszájú műliba egyszerűen becsapja, félrevezeti a választókat! Mindet! A saját szavazótáborát is! Elkezdte ez a liba, azaz kacsa is azt a liberális lózungot tolni, hogy Magyarország vezesse be a 4 napos munkahetet!

 

Vegyük sorra, hogy mi is ebben az átverés. Ez a rém okos momentumos liba elfelejtette elmondani, hogy ez mi mindennel járna! Mert odáig ugye happy a sztori, hogy „milyen jó, csak négy napot kellene dolgozni öt helyett”. Ezzel az a probléma, hogy az öt napos munkáért járó bér is négy naposra csökken ezáltal! Ez a munkaidő csökkentés azonnali alap munkabér csökkenéssel is járna! Tehát 20% BÉRCSÖKKENÉS!

 

Sajnálatos tény, hogy a momentum azt a fontos dolgot elhallgatja a szavazók előtt, hogy a 4 napos munkahét bércsökkentéssel járna! A kaposvári momentumos Bereczkinek sem jutott eszébe tájékoztatni a kaposvári embereket arról, hogy feljebbvalója, ez a Donáth kacsa mennyire megvezeti mindazokat, akik kezdeti lelkesedésükben esetleg a 4 napos munkahetet ígérőkre szavaznának, csupán azért, mert munkából a kevesebb szebbnek tűnik. Azt persze nem tudhatjuk biztosra, hogy Bereczki csak felsőbb utasításra hallgatja-e el ezt a tényt, vagy hiányos matematikai ismeretei okán képtelen megbirkózni azzal az egyszerű feladattal, hogy kiszámolja, mennyivel csökken a munkabér, ha a munka egyötöddel csökken? Bereczkinek diszkalkuliája ellenére kutya kötelessége volna elmondani a kaposváriaknak, hogy főnöke, ez a Donáth kacsa tulajdonképpen BÉRCSÖKKENTÉST SZORGALMAZ! Ha egy csepp becsület volna benne, akkor nem vállalna közösséget olyanokkal, akik a fizetések csökkentéséért kampányolnak! Akik a bérek csökkenésére hajtanak, azok szégyelljék a pofájukat! Azok meg pláne, akik mindezt nem közlik a választókkal! Szégyelld a pofádat Bereczki!

 

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások