Válassza az Oldal lehetőséget

Pintér Attila megzavarodott a közgyűlésben

Pintér Attila megzavarodott a közgyűlésben

Hiába rakták többször is helyre, folyamatosan olyan dolgok után kérdezett, amelyek nem az előterjesztéshez tartoznak. Egyszerűen összekeverte a napirendeket, vagy nem tudta, hol is van!

A költségvetés teljesítéséről volt szó a kaposvári közgyűlésen, vagyis a 2023-as költségvetés állásáról lehetett kérdezni. Ezzel szemben Pintér Attila – a szabályzat ellenére – arra használta a testületi ülést, hogy saját magát futtassa. Mint a DK, és így Gyurcsány Ferenc leendő helyi jelöltje szüksége is lenne erre, mert hiába a több mint két évtizedes kaposvári képviselői múlt, az eddigi sikertelenségek bizony nem sok ismertséget hoztak Pintérnek.

De! Ahhoz, hogy az ember feltegye a megfelelő kérdéseket a költségvetési beszámoló kapcsán szükség lenne például arra, hogy elolvassa az előterjesztést a képviselő! Mert nagyon helyesen a közgyűlés nem kocsma, ahol, ami az eszembe jut, arra rákérdezek, hanem egy komoly döntéshozó szervezet, amelynek a célja a kaposváriak jobbléte. Nem lehet a politikailag népszerű témákkal vagdalózni néhány szavazatért!

Pintér az M9-ről motyogott, költségvetést akar módosítani, javaslatokkal szeretett volna élni, és láthatóan amikor többször elvették tőle a szót, akkor megzavarodott, hiszen nem a napirendből készült fel, hanem a kaposváriak körében népszerű témákkal vagdalózott. Hangsúlyozzuk: egy beszámolónál. Javaslatokkal és módosítással!

Azt hihetné az ember, hogy egy ilyen rutinos képviselő felkészül a közgyűlésekre, tisztában van annak rendjével és megtiszteli a kaposváriakat azzal, hogy a tiszteletdíjáért cserébe eljár a közgyűlésekre és képviseli a városlakók érdekeit. Hát, nem! De legalább a politikai karrier építésére – vagy sokszor leépítésre – felhasználja a baloldal a közgyűlést. Azt mindenki döntse el maga, hogy mennyire jó taktika hülyeségeket beszélni a közgyűlésen….

Talán Nadrai Norbert füredi szőlősgazda is arról ír sms-t az egyik cimborájának, hogy nem érti Pintért. Vagy csak szimplán nem figyel, amit, ha más tesz meg az ő felszólalásánál, akkor azt kikéri magának. Tiszteletet vár, de nem ad!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások