Válassza az Oldal lehetőséget

Ellenzéki díszpintyek

Ellenzéki díszpintyek

Az egyik ellenzéki zugfirkászda már kitette az ellenzéki listás sorrendet. A listát a gyámság alá helyezett, zsidózó és cigányozó Márky Zay vezeti most még, aki kanadai állampolgár. Második helyen Gyurcsány Ferencné, született szófiai Dobrev Klára, bolgár állampolgár.

Olyan válogatott idióták követik őket, mint a bicikliutak réme, az önjelölt politikai „nagyvad”, vagy inkább csak vadbarom, a saját nevével is bajba kerülő KaLácsony GeLgely, meg a házasságszédelgő dísznáci Jakab. Futottak még: Fekete Győr András, majd a gülüszemű Tóth Bertalan, aki a megszűnés határára süllyedt MSZP egyik utolsó csatlósa.

Ungár Pétert meg hagyjuk, végülis a „PC” jegyében minden filmben is szerepelnie kell valamely kisebbséghez tartozónak vagy melegnek. Miután épeszű roma ember nem áll össze ezzel a szennyedék náci bandával, így romát nem tudtak a csapatba tenni, ezért szereztek maguknak egy meleget, hogy jól mutasson a felállás és Soros Gyuri bácsi is megnyugodhasson, hogy fiának érdekeit is képviselik majd a Magyar Parlamentben.

Hogy mindenki számára érthető legyen, a listás helyeken nem azok az emberek juthatnak mandátumhoz, akikre szavaznak, nekik matematikailag bizonyos létszámig biztosított a helyük, és megélhetésük. Így ezeket nyugodtan tekinthetjük megélhetési politikusoknak is, hiszen a választók nem rájuk, hanem az őket állító ellenzéki moslékkoalícióra voksolnak, leginkább a Fidesz iránt kialakult, vélt- vagy valós sérelmeken alapuló ellenérzéseik miatt.

Információink szerint el akarják kezdeni látványosan felpörgetni a kampányt. Ezen fetrengve röhög minden épeszű ember. Ez az ellenzéki kijelentés is remekül tükrözi az ellenzék balf@szságát, és üres ígérgetési hajlamát, hiszen ezt hallgatjuk lassan fél éve, hogy na, majd holnap megdöntjük Orbánt, na, majd holnap elkezdünk kampányolni, na, majd holnap összeszedünk 200 ezer aláírást a Fudan egyetem ellen, na, majd holnap.

A múltból előszedtek néhány múmiát is, Demszkyt, Bokrost, LiBajnait, meg Lendvai Botox Ildit, hogy „holnap” győzzenek velük. Egyre jobb a felállás. A múlt rablói, sanyargatói, adóemelői is megszakítják próbafekvésüket, lassan kimásznak kriptáikból, hogy „holnap” mandátumhoz segítsék ezt a néhány alakot, hátha leesik nekik is egy kis morzsa a szolgálataikért.

Kedves ellenzéki szavazók, jól gondoljátok meg, hogy akarjátok-e ezeket a szedett-vedett kiéhezett ellenzéki senkiket „holnap”. A múltatokat már megették, most a jövőtökre fáj a foguk. Hát ne hagyjuk!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások