Válassza az Oldal lehetőséget

Levelet írt a Feri…

Levelet írt a Feri…

Gyurcsány legújabb levelét minden olyan szerencsétlen megkapta, akinek korábban a Gyurcsány-párt valahogy hozzájutott az adataihoz. A levélben a teljes ellenzéki összefogás mellett kardoskodik Feri, amelynek éppen ő a legfőbb akadálya.

 

Kezdjük egy kis visszatekintéssel: 2014-ben a baloldali pártok fogtak össze, mert le akarták váltani az Orbán-kormányt, az elején a bukott miniszterelnököt és pártját ki akarták hagyni a buliból, de jött a Feri és rávágott az asztalra, így került be mégiscsak a DK is az összefogásba.  Akkor még a Jobbikot náci pártnak tartották, de az összefogósdiból végül kimaradt az LMP is. Mindannyian emlékszünk csúfos kudarc lett a vége. 2018-ban még mindig kicsit nácinak tartották a Jobbikot, így megint kimaradtak a buliból a jobbikos fiúk meg az elempések is, de 2018 februárjában Hódmezővásárhelyen megtartották a teljes ellenzéki összefogás főpróbáját, Márki Márk jött, látott és győzött, Hódmezővásárhelyen pedig megállt az élet, de erről majd máskor. Márki Márk volt az egyik kiötlője a taktikai szavazásnak, ami csak részsikerekre volt elég 2018. április 8-án, a ballib összefogás és a Jobbik megint elbuktak és a Fidesz 2010 és 2014 után harmadszor is kétharmaddal alakíthatott kormányt.

2019-ben egy „kolbászból lesz a kerítés” típusú kampánnyal a Gyurcsány-párt érte el a legjobb ellenzéki eredményt az EP-választásokon, innentől már nem volt visszaút Feri azóta egyre hangosabban követeli a teljes ellenzéki összefogást, amiben magának természetesen vezető szerepet képzel el. Az önkormányzati választásokon jelentős sikereket ért el a teljes ellenzéki összefogás Budapesten és a megyei jogú városok felében, de jól láthatóan szinte sehol sem működik a szivárványkoalíció.

Aztán a napokban levelet írt a Feri, amiben például az áll, hogy „a Demokratikus Koalíció mindig is az a párt volt, amelynek fontos az emberek véleménye”. Tényleg baszki?! 2006-ban is fontos volt az emberek véleménye, ugye Feri?

Aztán azt írja, hogy egy internetes konzultáción az emberek 93%-a teljes ellenzéki összefogást, egy közös listát és közös képviselőjelölteket vár az ellenzéktől 2022-ben. Majd később újra egy internetes konzultációra hívja a kedves olvasóit a Feri, hogy újra mondják el, hogy mit várnak az ellenzéktől. Mindig tudtuk, hogy az alkohol károsítja az agysejteket, de azt nem, hogy ennyire.
És akkor Feri még jön a szokásos bullshittel, hogy oktatásegészségügy, meg európai nyugdíjak és európai bérek, na és a közös Magyarország. Már csak a „kurva ország”, a bassza meg és a lárifári hiányzik.

Láthattuk mi történt 2002 és 2010 között, azt is láthatjuk, hogy milyen őskáosz uralkodik a kevesebb mint 1 éve ellenzéki vezetésű fővárosban, városokban és kerületekben. A jó Isten kegyelmezzen meg Magyarországnak és Kaposvárnak attól, hogy ezek visszajöjjenek 2022-ben együtt vagy külön, 1 listán vagy több listán vagy akárhogyan.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások