Válassza az Oldal lehetőséget

Gyurcsány-show a kaposvári közgyűlésben

Gyurcsány-show a kaposvári közgyűlésben

Na, jó! A cím kicsit kattintásvadász, de a baloldali képviselők tipikus gyurcsányista stílusa és a sok ostoba kérdés közötti hiszti helyenként a baloldal vezérét idézte meg. Ezt várja el a gazda…

Döbbenetes, hogy mennyire nem akarnak dolgozni a baloldali képviselők, pedig elvárható lenne a ciklusban megkapott milliókért cserébe (lehet, hogy ha dollárt kapnának, jobban menne a munka). Listásnak lenni persze könnyű, körzet nincs, kéthavonta egy délelőttöt elmennek melegedni/hűsölni a Városházára, nem kell körzetért felelni. Pintér Attila exemeszpés, most álcivil képviselőnek kifejezetten „szerencséje volt”, eddig hétszer sikerült választást buknia, így csak a kompenzációs lista maradt neki.

Döbbenetes, hogy ezt a semmittevést olyannyira nem szégyellik, hogy a közgyűlésre sem készülnek fel legalább 1-2 nappal előtte. Ami ezután következik, arra nehéz szavakat találni: a közgyűlésen teszik fel a kérdéseiket, olyan válaszokat várnak el, amit tudniuk kéne és bármikor megkaphatnának egyébként, ha nagyritkán munkára adnák a fejüket, és érdeklődnének a városról, amelynek polgárait ELVILEG képviselik! A töredékszavazatokból összelopkodott kompenzációs listás eredményből úgy látszik, ennyire futja…

 

Pintér Attila nemrég álcivil lett és kilépett a szebb napokat is látott MSZP-ből és rákapcsolta szegény Kukuly Sándorra a villanyt.

 

Nadrai Norbert – aki a Füredi Szőlősgazdák színeiben jutott be épphogy – mondjuk legalább 1-2 előterjesztést elolvas – igaz a többit nem ismeri, és ezzel le is buktatja magát hamar – csak utána hülyeségeket beszél alig érthető módon. De Pintér Attila pécsi ügyekkel való példálozása, a közbringrarendszerről való totális felkészületlensége és az arrogáns stílusa mellett azt is megmutatta, hogy városi képviselőként még arra is lusta a milliókért, hogy a helyi híreket elolvassa!

A kedvencünk az volt, amikor javasolt! Javasolt, mert úgy gondolja, hogy érdekel bárkit is a véleménye, de nem javaslat formájában! Neeeem! Elmondott néhány mondatot, hogy olvasott valamit, majd közölte, hogy ezeknek érdemes utánanézni. Nem javaslattal érkezett, nem kidolgozta, nem konkrétumokat mondott, hanem munkát osztott ki. Ezért jár a fizetés, nem?

A tudatlanságukkal és felkészületlenségükkel nem csupán a közgyűlés munkáját zavarják meg, de azt elvárni, hogy például a polgármester hozza őket képbe a város életével kapcsolatban elképesztő pofátlanság! Az egyetlen szerencséjük az, hogy Szita Károly polgármester megteszi számukra ezt a szívességet, különben valószínűleg azzal sem lennének tisztában, hogy melyik városban vannak. Újfent kiemelve: milliókért!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások