Válassza az Oldal lehetőséget

KPSVR – FLDR FRGYS online játszótere, amire ő maga is hamar ráunt

KPSVR – FLDR FRGYS online játszótere, amire ő maga is hamar ráunt

Hazudni és hülyeségeket állítani egyszerűbb és olcsóbb is, mint újságot írni. A kaposvári baloldal rosszabbik fele csupán egy dologgal nem számolt: hogy az olvasó nem hülye! Hiába nézik annak….

kpsvr.hu nevű hírportálnak nem nevezhető szennylap nehéz időket él meg. Az exjobbikos mustanghuszár T. Richárd által létrehozott portál esetében talán egyetlen kaposvári sem várta, hogy végül Gyurcsány kezében landoljon és a kaposvári közgyűlésbe csak ármánykodás útján, „szövetségesei” hátbaszúrásával bejutó Felder Frigyes írjon rá nagyjából havonta egyetlen kaposvári tartalmat.

Pedig az adóelkerüléséről hírhedt, az illegális gyorsulási-versenyen is nagyban szónokoló vállalkozó, Horváth Ákos Ervin polgármesteri kampányában egészen komoly szerep jutott az oldalnak. Leigazolták az 5 perc hírnévre szert tevő Bogdán Eriket, aki mint szürke szamár a ködben, úgy tűnt el, amikor elfogyott a pénz, s azóta sem hallat magáról, így állítólagos újságírói tehetsége sem tudott virágot bontani. Maradt tehát Felder, aki időnként egészen lelkesen írt, de mára valószínűleg neki is feltűnt, hogy a kutya sem kíváncsi a hazugságaira.

Mintegy 20 év folyamatos politikai sikertelenség után elég furcsa azt gondolni, hogy bárkit is érdekelne a véleménye. Erre egyébként a képviselő úr is rájöhetett, mert nevét nem adja egyetlen cikkhez sem. Erejéből a kpsvr impresszuma alapján csupán egy gyenge szóviccre futotta, mely szerint a szponzorált cikkek esetében a szerző Jutányos Áron…

Az impresszum azonban sokat elárul arról, hogy milyen oldallá is vált a „kaposvári” „hírportál”. Győri, budapesti szerkesztők, szombathelyi székhely és postacím. Kaposvár sehol, csak egy árulkodó e-mail cím: ezittaz@ugytudjuk.hu. Igen, ez az anyaoldal, ahonnan érkeznek a központilag előkészített cikkeket a vidéki lapokhoz, ahogyan manapság a Gyurcsány-médiában megszokhattuk. A „szerkesztők” (amolyan huszkai többesszámban) maximum csak neveket írnak át, de egy az egyben a Vezér által kiadott narratívát közvetítik országszerte! Hát ennyire szól KaPoSVáRról a KPSVR!

 

Pedig aki szemfüles és kimegy az utcára, az időnként láthatja Feldert, ahogy a kpsvr Facebookjára közvetíti a videókat. Érdekes, hogy ennek ellenére nem adja a nevét a projekthez, amit évek óta ő csinál a baloldal megrendelésére.

A Molnár F. Árpád közismeretlen futóbolond által Kaposvár leghíresebb ellenzéki újságírójának kikiáltott, az Index féknyúz-vándordíjas Huszka Imre legalább helyi ügyekről gyárt nevetséges összeesküvéseket a foteljéből a zugblogja 12 olvasójának. Évek óta csinálja minden eredmény nélkül, kitartóan, ami miatt már külön elismerés járna! „Komolyságát” pedig az is mutatja, hogy egyszemélyes szerkesztőségét rendre többesszámban emlegeti, hogy erősítse a 12 olvasóban az érzetet: ez(ek) profik!

Bár a cikkek csak nyomokban tartalmaznak igaz szavakat (ilyenek a névelők, egyes főnevek és ritka esetekben néhány melléknév), Huszka nem adta fel akkor sem, amikor nem engedték elindulni polgármesterként, akkor sem, amikor minden baloldali „barátja” elárulta, mert kezdett mindkét félnek kellemetlen lenni a nagy „haverság”.

Ellentétben Felderrel, aki nagyon hamar ráunt az újságírói sikertelenségre. Ennél hamarabb talán csak a képviselői esküjét szegte meg a hazugságaival. Időnkét azért a szégyenérzet is megmozdulhat a kaposvári antihősben, hiszen nagyritkán mégis firkant valamit egy-egy, a várost is érintő hírt, amelyeknek a 99 százaléka rendőrségi közlemény Ctrl+C Ctrl+V, a maradék 1 százalék pedig olyan bődületes baromság, amit még a kaposvári baloldalt ismerő kevesek sem tudnak hova rakni. Erre jó példa, hogy ha van egy katonai eskütétel Kaposváron, akkor a polgármester – aki számtalan esetben állt már ki a béke mellett – háborúpárti, mert kitett pár képet a katonkáról. Értik?! Mi nem! Ezúton üzenjünk a képviselő úrnak, a katonák nem háborúzni vannak, hanem elsősorban azért, hogy fenntartsák a békét! A világon mindenhol. Jobb, ha tudja, minden országnak van hadserege. Ezek szerint minden ország háborút kart? Nem! A 8 évesek értelmi szintjén – bocsánat 8 évesek, valószínűleg ti okosabbak vagytok – megfogalmazott észjárás azonban szépen egybe cseng a kudarcokkal és hazugságokkal teli életpályával. Képviselő urat most emlékeztetjük: ön nem szavazott a békére a testületi ülésen! Hazugság helyett tükörbe kéne nézni!

De a Tesco játszóterének felújítása kapcsán is érdekes gondolatmenet született. A város nem vár a multira, hanem támogatva a családokat felújít egy játszóteret. Tehát, a polgármester gyenge. Értik, ugye? Mert mi nem! Az évek óta leépülő, félig gazdátlan játszótér helyére lesz egy szép és új, ráadásul a város földhasználati jogot kap. Mert gyenge a polgármester. Felder inkább nézegetné a lepusztuló játékokat, a gazt és a hajléktalanokat a területen – neki érdeke lenne, ha Kaposvár pusztulna, talán akkor 3-al többen szavaznának rá –, és ezért mindent meg is tesz. A rendszerető, 30 éve rendre megválasztott polgármester, aki rendet rak, tehát gyenge. Köszönjük, Frigyes!

Ennyire futotta Gyurcsányéknak Kaposváron. Hol vannak már a Kováts Imrék, akikkel még volt értelme vitázni, akik elismerték a jó dolgokat, sőt, dolgoztak azért, hogy építsenek, de csak romboljanak. Jelenleg már csak a várost építeni és leépíteni akarók vannak jelen, a polgárok pedig hiába mondtak már számtalanszor nemet az utóbbiakra, ők a tiszteletdíjukért, – amit listás képviselőként kapnak –, valamint a budapesti és ki tudja még, milyen országokból érkező dollárokért cserébe nap mint nap azon vannak, hogy tönkre tegyék és rossz színben tűntessék fel Kaposvárt. Hiába üzentük már sokszor meg nekik: hagyják békén a városunkat!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások