Válassza az Oldal lehetőséget

Huszka „fakenews” Imre beperelheti a távozó indexesek lapját

Huszka „fakenews” Imre beperelheti a távozó indexesek lapját

Nemrégiben indult el a telex.hu, amely tartalmi szempontból egyelőre elég vérszegényre sikeredett, egy valami azonban annyira ütős lett, hogy az Google mérnökei Magyarországra utaztak egy desing tanfolyamra.

Bizony, bizony az a fránya webdesign.

Szemfülesek könnyen észrevehették, hogy a független, objektív, korrekt és őszinte sajtó újonnan kigyúlt lángja megszólalásig hasonlít a kaposvári nyilvánosság félkegyelmű gyűlöletblogjára a kapost.hu-ra. Csupán véletlen? Aligha!

Értesüléseink szerint Imre már napok óta konzultál sajátbejáratú (igen, úgy is) zugügyvédjével, Ricsi Rich-el, hogy miként tudnának néhány százalékot kiperelni az adófizetők támogatásából, amelyből elindult a telex.

A forrásokra mindkettőjüknek óriási szüksége van, hiszen Kossuth téri pletykák szerint Ricskó már az önkormányzathoz folyamadott hogy egy kis segélyért annak érdekében, hogy be tudja fejezni a kb. 200 millió forint összköltségvetésű kéróját a Kecelhegyen. Jól látja a kedves olvasó, ha hihetünk a pletykáknak, abba a házba bizony mi, kaposváriak is vastagon befogunk fizetni, de erről majd egy külön cikkben részéletesen is értekezni fogunk.

Imi bácsi sem áll azonban túl rózsásan. Bár a kb. 5-6 éve hirdetett donneri rezidenciája végre eltűnt a helyi hirdetések közül, kenyéradó gazdái igen kegyetlenek vele, hiszen már nekik feltűnt, hogy amit Imi tol, egy rohadt fillért sem ér, így igencsak kurtább lett a havi apanázs.

Nem maradt más hátra, indulhat a pereskedés Ricsi-módra, és újra kisüt a nap!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások