Válassza az Oldal lehetőséget

Zay volt Kaposváron

Zay volt Kaposváron

Márki -Zay még karácsony előtt itt járt Kaposváron, de zajtalanul zajlott az esemény. Durván 45 ember volt kíváncsi az ellenzék éppen ügyeletes bohócára, valamint a kötelezően mellette bambuló Fakírra

Bár ha leszámítjuk belőle azokat, akik a kormányoldalról érkeztek, hogy megnézzék maguknak kire nem kell szavazni, akkor az érdeklődők száma tovább feleződik.

Fakír meg úgy állt a Márki mellett, mint ama bizonyos lószerszám a hidegvízben, azt sem tudta szerencsétlen, hogy melyik földrészen van. Néhány nézelődő pedig csak azért állt meg egy pillanatra, mert Fakírra azt hitte, valami forralt bor árus.

A csekély érdeklődéssel bíró látogatásról Felderék portálja is beszámolt, mivel Felder nagy spanja Márkinak. Márkinak nagy spanja Fakír is. Fakírnak nagy spanja egy ideje Takács is, aki nemrég még nagy spanja volt Feldernek, de már elmúlt. Tehát akkor most ki van itt kivel? Takács perelgeti Feldert, de Fakírt mindegyik szereti? Felder akkor most már nem a Horváth Ákost szereti? Ákos már nem spanja senkinek? Bár a Fakírnak benyalt csontig az előválasztás után, tehát ebben most elbizonytalanodtam.

De akkor ki a spanja Gelencsér Attilának? Mert ugye az a hír is járja, hogy a Fidesz megvette valamelyik ellenzékit. Takács látványos visszavonulása a megyei közgyűlésből örömöt okozott a Fidesznek, és az is köztudott, hogy apuci anno Fideszesek spanja volt. Tehát lehet, hogy megvették a gyereket? Aztán betolták a Fakír kampányába téglának? Bár Horváthra az első sikertelen, azóta bebukott összefogás idején sütötték rá, hogy Gelencsérhez futott egyeztetni. Most akkor Horváth is a Fidesz téglája? De akkor a Horváth meg a Takács spanok?

A mai kaposvári ellenzéki tömörülés pont olyan keszekusza, mint az országos. A teljesen tehetségtelen Karácsony és a még nagyobb lúzer Jakab után előre tolták ezt a Márkit, aki elég gyorsan amortizálta az ellenzéki szavazóbázist.

Ki lesz a következő bohóc? Jön Gyurcsány Ferencné? És Kaposváron? Marad a Fakír? Hát, ha a Fidesznek megfelel, akkor semmi gond. De az ellenzéknek vajon megfelel?

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások