Válassza az Oldal lehetőséget

Suttyóságtól a gyűlöletig tartanak a baloldali mértékegységek

Suttyóságtól a gyűlöletig tartanak a baloldali mértékegységek

Talán már a nemzetközi hitelesítők is felfigyeltek a baloldali büszkeségre, arra az apróságra, hogy új mértékegységeket termelt az ellenzéki előválasztás. A gyűlölettől a suttyóságig teljesen új kategóriákat, mértékeket alkotott.

Az teljesen egyértelmű, hogy a listavezetőnek illik elöl járni az idiotizmusban, így nem meglepő, hogy a gyűlölet és a gyűlöletbeszéd ezentúl 1 MZP szinten mérhető. Nagy volt a tolongás, sokan próbálkoztak sokféle baromsággal bekerülni az elsők közé, de csak keveseknek sikerült.

Az 1 kunhalmit maximum az idióta vigyorgók vagy az ajtóncsattanók mondhatják magukénak, no, de ilyenekről se tudunk túl sokról a szocik üdvöskéjén kívül.

Az elektromos rollert fürdetők ezentúl 1 fegyőrben mérhetik tudásukat és szerencséjüket, míg a nyelveket nem beszélő értelmetlen biciklisávokat kialakító ingatlanspekulánsok 1 karácsony értékben ronthatják tovább a levegőt.

A helyesírás kategóriát (1 bbi) egyértelműen Bangóné nyerte, de mindez kevés volt a dicsőséghez. MZP-t megközelíteni se tudta senki. Volt, aki úgy gondolta, hogy le tudja gyűrni az ellenzék “kapitányát”, és saját magáról nevezi el ezt a nem túl dicső mértékegységet, de szegény Jakabnak csak a suttyóság (1 jp) mértékegysége jutott kitartó küzdelme ellenére.

Nem jártak jobban helyi követői sem, Potocskáné mindössze a kukkolás (1 pka), Ander a mesemondás (1 ab), míg Steinmetz a helyi oligarcha (1 sá) mértékegységéért szállhatott ringbe.

Nem úgy a jó Varga Fakír, aki kollégáival ellentétben meg se mukkant, úgyhogy neki volt a legegyszerűbb dolga. Elvette a hét törpétől szegény Kukát, így valódi mesehős lett a kukaság mértékegységének (1 fakír) kaposvári atyja.

Mondhatnánk, hogy büszkék vagyunk rájuk, de ez nem igazán van így, hiszen ennél azért talán még a balos szavazók is többet vártak. Mondjuk azt nem feltétlenül értem, hogy miért, elvégre csak azt kaptuk, amire számíthattunk. Link dumát és mérhetetlen sumákságot.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások