Válassza az Oldal lehetőséget

Boomerszocik: Nocsak! A fideszes alkotmány diktálta a szegfűpárt alapszabályát?

Boomerszocik: Nocsak! A fideszes alkotmány diktálta a szegfűpárt alapszabályát?

Erre varrj gombot Mari! Mégiscsak vannak férfiak és nők. Végre meghallották a biológia alaphangjait az ellenzéki gödörpártban. Még a nyáron kiderült, hogy nem csak társadalmi nemek vannak az MSZP-ben. Az önmagát szociálisan érzékeny tömörülésként hirdető harci egység honlapján úgy fogalmaz: „Az országos elnökség a párt központi politikaformáló, irányító testülete.” Ebben a politikaformálásban a transzneműek, a melegek és az LMBTQ… közösségek tagjai azonban nem férnek bele. Ide már nem. Maradt a „fideszalkotmány” óta szidott férfi és nő verzió. Csak így, demokratiKUSSan.

 

Hiába nyilatkozta Kunhalmi Ágnes annak idején, hogy a szexuális másság veleszületett tulajdonság. Az ideológia alaposan megsántult, mondhatni gellert kapott az egyre halványodó és magát éleszteni sem akaró brigádban. Míg korábban  az alkotmány családfogalmát ezer darabra cincálva, habzó szájjal üvöltve náciztak mindenkit, aki szerint férfi és nő létezik, addig most az alapszabály módosítását a következővel indokolta a kommunista utódpárt jellembéli élharcosnak kikiáltott NŐI társelnöke: „az üzenet a magyar társadalomnak, hogy ne csak jogilag, hanem végre politikailag és gazdaságilag is egyenrangú félként tekintsenek a magyar nőkre a társadalomban és a családokban is.” Finoman jegyezve: a többieket alaposan lexarták.

 

A család nem állhat férfiból és nőből, csak a cucialista pártvezetés. Mer’ ott majd megmutatják. Ha végignézek a társelnökké választott Kunhalmin, bizony sokat kell gondolkodnom rajta, hogy vajon engem miben fog képviselni nőként? Mi az a plusz, amivel nem lejáratja, hanem felemeli a nőket? Tulajdonképpen a szocialisták szerint kik a nők? Mert ezt elfelejtették definiálni.

 

Ha azok a nők, akik a Fidesz szerint is nők, akkor persze van némi reménysugár, hogy legalább egy dologban egyetértenek az elvben a hazáért dolgozó fizetett egyedek. Ha azonban a szocialista nő nem azonos a fideszes nővel, akkor a társadalmi nem fogalmán túl a poli-nem elméletet is ki kell dolgozni. Például, hogy a Magyar Szocialista Párt szerint az LMBTQ közösségek tagjai közt nincsenek nők, mert a szocialista fogalom szerint nő az:

–       aki többet költ fodrászra mint iskolára,

–       barna hajú,

–       jóban van Tóth Bertalannal,

–       bármilyen kérdésre tud röhögéssel válaszolni,

–       nem tud helyesen írni,

–       vezetékneve Kunhalmi.

Máris sokat tettünk az egyenjogúságért sztem. Kánaán lössz.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások