Válassza az Oldal lehetőséget

Márki-Zay ismét beleszállt a vidékiekbe

Márki-Zay ismét beleszállt a vidékiekbe

Nem állt le Márki-Zay Péter az ámokfutással, az eddigi verbális baklövéseit tetézve a minap ismét nagyot ment, most a vidékieket akarja felvilágosítani.

Úgy tűnik, a hódmezővásárhelyi polgármester szerint a sikerhez vezető út a közutálaton keresztül vezet. Míg az amerikai politikai kultúrában az elnökjelöltek nem győzik szembe dicsérni a választóikat, hogy szavazatokat nyerjenek, a mi politikai arénánk baloldalán meglepő módon pont fordítva történik.

A napokban Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt az általa megnyerni kívánt társadalmi réteget nemes egyszerűséggel vidéki tudatlanoknak nevezte – nem először már – most épp amiatt, hogy szerinte a magyar vidéken nem tudják a valóságot, és nem is igaz az, amit a szemeikkel látnak.

Ennyire ostobának lát minket, ő, a baloldal number one-ja, a Kanadából hazajött világlátott ember. Szerinte pont a jelenlegi kormány engedi be a migránsokat. Szeretné nekünk úgy beállítani a dolgokat, hogy amit 2015 óta láttunk és tapasztaltunk az nem valós, nem igaz csak egyszerűen buták vagyunk, trágyával nevelt gombák.

Szerinte, aki okos, az a baloldali orákulumoknak hisz. A Márki-Zay elképzelése szerinti okos választópolgár nem törődik a jövőjével, a hazájával, a családjával, a gondolkodást pedig ráhagyja a balliberális politikusokra. Bambán, szó nélkül tűri, ha tőle elveszenek javakat és a migránsokat tartják el belőle. Úgy véli okos, aki a törvénytelent és tudatlan, aki a törvényes migrációt fogadja el.

Élünk a gyanúperrel, hogy a Márki-Zay által olyannyira lenézett vidéki emberek a politikus minden megnyilvánulása után még jobban fogják tudni, hogy kire kell majd szavazni jövőre.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások