Válassza az Oldal lehetőséget

Márki-Zay Péter igazi arca

Márki-Zay Péter igazi arca

Coca-Cola és pattogatott kukorica elő: az előválasztási szappanopera minden napra tartogatott valami féktelen és vad eseményt.

Kicsit a tehetségkutató műsorok első részeire hasonlított, amikor még a síkhülyék és nárcisztikus személyiségek rombolják a közízlést, és mi sírva röhögünk.

Márki-Zay Péter, aki szemlátomást totálisan beleélte már magát a miniszterelnöki szerepbe – de rendre elfelejti a leírt szöveget, amelyet Gyurcsány Ferenc írt neki- meghökkentő szövegeket tol nap mint nap.

Még alig ocsúdtunk fel abból a beszólásából, hogy hazaáruló mindenki, aki az első körben Karácsony Gergelyre, most pedig Dobrev Klárára szavazott az előválasztáson, máris újabbal állt elő: szánalmasan magyarázkodott, hogy bocsi, de nem is gondolta komolyan.

Miközben a baloldali médiában és különböző közösségi oldalakon megérik hajtogatni, hogy mennyire fontos a baloldali összefogás pártjai közötti véd- és dacszövetséget megtartani, ő rendre kiszól a kánonból, és ott üti – vágja az övéit, ahol a legjobban fáj.

Eközben ránk szabadította vadonat új kampánydalát is. Hát itt padlót fogtunk sokan… „tiszta az ész” – visítja az énekes olyan hangon, amivel víz alatt is lehetne hegeszteni. De hogy „tiszta az ész” az erősen kétséges.

Azt már nem is érdemes említeni, hogy szónoklatai érdemben semmiről sem szólnak, de annál több agressziót és gyűlöletet tartalmaznak.

Egy rendezvényen például tömeggyilkossággal, egy másikon pedig a gyermekgyilkossággal példálózott. Ha egy miniszterelnök jelölt ekkora arccal és ilyen gondolatokkal, asszociációkkal áll elő még most az udvarlás idején, akkor mi várható majd a jövőben tőle? Gondolhatnánk, hogy egy kőkemény pszichopata áll előttünk? Van olyan szavazó, akit annyira pofoz a sors, hogy minden baját a jelenlegi kormányra kenve bosszúból Márki-Zayra szavazna? Remélhetőleg nagyon kevesen.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások