Válassza az Oldal lehetőséget

Hülyít Fakír újságja

Hülyít Fakír újságja

Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki… – idézhetnénk a jópofa filmbéli szöveget, ha a helyi politikában nem ennek a sajátosan módosított formáját sulykolják nap, mint nap! A mondás itt és most úgy szól: Itt mindenkit hülyének néznek? Itt? Mindenkit…

Az már szóra sem méltó, hogy újra és újra el akarják hitetni velünk: a döglött ló alszik! A hamarjában ellenzéki politikusnak kinevezett, a kiskirályok harcának „termékeként” megjelenő, most éppen gyurcsányista Fakírt szolgáló és menedzselő ezalényeg nevű moslékosvödör hazugsággyár ugyanis a hozzá méltó komolysággal fedezte fel újra a tiksz@rban az ütőeret!

Sőt, többet is! Gondoljunk csak arra, amikor ez a fizetett pártlap először mosdatja, majd aztán félelmetesen erős helyi politikusként mutatja be azt a Feldert, aki még azt sem tudja: melyik a tehén eleje vagy a hátulja.

Akinek egyetlen tette, hogy beküldte a málnásba a szerény képességű elvtársait, akik úgy tudtak menekülni a helyzetből, hogy a DK-val kivásároltatták azt a Molnár Pétert, aki csak azért kellett, hogy jó pénzért melegítse az önkormányzati képviselői széket, amíg végre visszavarázsolják oda az eddig 30 éve minden választáson induló, de mindig vesztes Pintér Attilát!

Most meg miután gyorsan kiderült, hogy a napon felejtett, így gyorsan romló Márki-Zay nevű miniszterelnök-jelölt rezsi-ügyben is összevissza beszél, arról próbáltak meggyőzni minket, hogy amit mondott, azt nem mondta, majd mivel látták, hogy ezt nem veszi be a nép, fordítottak egyet rajta és kiderült: a kellő távolságból figyelt kalandor politikus jobb rezsicsökkentést akar, mint amit az Orbán-rendszer működtet egy évtizede.

A miniszterelnök-jelölti versenyben még azt hallottuk (sic), hogy itten minden ingyen lesz! Aztán kiderült, hogy ingyen lesz, de nem mindenkinek, majd az ellenzéki kormány megmondja, hogy kinek is… Most pedig azt szajkózzák az „ismeretlen szerzők”, hogy itt minden olcsóbb lesz, és jobb lesz, de mégse úgy… Legalábbis nekünk, itt Kaposváron!

Na, ja! Az arcátlan hazudozóknak semmi sem drága! Híveik meg ott toporzékolnak bejegyzések formájában, s nyelik a nyilvánvaló kitalációkat, hazugságokat, mint kacsa a nokedlit!
Semmi teljesítmény, hatalmas duma, eladott ország, fillérekért privatizált 192 nagyvállalat! Mi kellene még?

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások