Válassza az Oldal lehetőséget

Varga István beállt szemétfelelősnek

Varga István beállt szemétfelelősnek

Varga István képviselő-jelölt úr ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy mennyire felkészületlen a kaposvári állapotokkal kapcsolatosan.

Újabb remeke egy videó, amelyet a szentjakabi városrészben, a kaposvári romák által sűrűn lakott területen forgatott. Kiállt oda hangulatot kelteni, és uszítani ismét, ahogy azt már korábbi videóiból megszokhattuk.

A videóban közölte, hogy politikusok nem járnak arra gyakran, ellenben ő vele, mert ő igen.

Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy ha Varga úr valóban többször járt arra korábban, akkor miért csak most jön elő ezzel a témával? Miért nem tett bármit is az ott élőkért? Vagy talán kétségbeesetten keresi a témákat kampányához?

Miért kell a romákat megalázni, és felhasználni kampánycélokra? Nem érzi ezt kínosnak? Mikor Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök, akkor talán nem voltak ott szemétdombok? Varga úr és elvbarátai miért nem intézkedtek? Azt azért megfontolhatná, hogy ön minden nap hangyaszorgalommal kimegy a helyszínre, és feltakarít.

Önök mit tettek a romák érdekében? Épp a baloldali kormányok voltak azok, akiket egyáltalán nem érdekelt a romák helyzete (sem). Az ön főnöke, Gyurcsány Ferenc idejében hatalmas volt a munkanélküliség, aki olyan szerencsés volt, hogy volt munkája, annak meg alig volt fizetése.

A romák szóba sem kerültek, csak legfeljebb politikai célokra használták fel őket. Nem szégyelli magát, kedves Varga úr? Ha már kampányolni akar, akkor az ön és elvbarátai, valamint főnöke, Gyurcsány Ferenc eredményeivel tegye meg. Ja? Hogy az nincs? Hát pont ezért szavazunk ismét a Fideszre, és Gelencsér Attilára, akinek kézzelfogható eredményei vannak választókerületében.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások