Válassza az Oldal lehetőséget

Mindennek ismét az Orbán az oka!

Mindennek ismét az Orbán az oka!

Megfigyelhető, visszatérő retorikai elem a szebb napokat látott vérvörös baloldalon, hogy mindennek az Orbán az oka. Mindent az Orbán csinál, és mindent Orbán intéz. Természetesen Orbán kezeli az összes politikai pártot, szervezetet, ő találta fel az időjárást, mert ha hideg van vagy épp meleg azé’ is az Orbán a felelős!

Muszáj olyan olyanokat mondani, ami miatt az egyszeri balos szavazó elhiszi, hogy itt megint minden rossz, a nagypolitikában az Orbán az nagyon rossz, de itt helyben meg a Gelencsér a nagyon rossz.

Kinek hiszel elvtárs a nekünk vagy a saját szemednek?

Országos szinten a sok energiaügyi szakértő leállítaná Paks2-t, sőt Paks1-et is, mer’ minek az? Csak nem lehet tudni, hogy készültek-e annyi mókuskerekező hörcsöggel, akik megtermelnének nekünk ennyi áramot. Mert azért az mégsem járja, hogy nem lehet felölteni sehol az új Iphone-t? Ugyebár elvtársak… Csak úgy, kijelenteni, hergelni, vádaskodni, indulatot kelteni, mindent a zéró felelősségvállalással! Ebből áll a baloldal!

Távlati, stratégiai gondolkodás elvtársak, nem csak percemberkék módjára minden apró népszerűség morzsát felnyalni a padlóról, mert jól oda tudott mondani a tisztelt kolléga…

Vegyük már egy kicsit komolyabban magunkat elvtársak!

Varga István szegény kis helyi mitugrász, próbálkozik ő, csak az a baj, hogy nagyon gyenge! Csak annyit tud mondani, mint a főnökei, hogy más a hibás, nem én voltam, áldozat vagyok. „Jaj, segítség elindítottak egy jelöltet, akit ugyan úgy hívnak, mint engem, jaj, segítség, ezek biztos csalnak…”

Harsogja, ordítja kínjában a „médiamogul” Varga csak hát a helyzet úgy áll, figyelj nagyon kedves István, hogy indul ám helyetted, ellened, melletted, érted, ráadásul a baloldalon még egy Varga István. Nem te vagy az egyedüli Varga, nem te vagy az egyetlen, István!

Állj ki Pistám, és legyen bátorságod 30 másodperces beköszönő monológnál hosszabban, összefüggéseiben szervezetten, és összeszedetten beszélni! Mutasd meg, hogy mit tudsz! Parádézz Istvánkám!

Sajnos fáradt vagy már és esetlen is kissé. Megértjük, na, nem baj, azért valahogy bírd még ki ezt a pár napot!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások