Válassza az Oldal lehetőséget

Az ellenzék a frontra küldené a fiataljainkat

Az ellenzék a frontra küldené a fiataljainkat

Tipikus ellenzéki mondás, hogy Orbán mindent rosszul csinál, ezért kell leváltani. A legutóbb Márki- Zay azt hazudozta, hogy „Orbán” fegyvereket szállít Ukrajnának, miközben ő meg mentőautókat.

Márki ezen kijelentésében az „az”-on és az „és”-en kívül minden hazugság. Még az ellenzék egyik legelvetemültebb firkaportálja is megerősítette, hogy Márki- Zay hazudik most is, mint általában. Elég kellemetlen, ha már az ellenzéki portálok is leírják, hogy a saját oldaluk jelöltje hazudozik.

Miközben igyekszik az ellenzék Orbán Viktor érdemeit csorbítani, Kunhalmi Ágnes (MSZP) rácáfolt minderre, ugyanis kijelentette, hogy Orbán igenis jól reagált az Orosz-Ukrán konfliktusra, és Orbán amúgy is mindent jól csinál.

Márki- Zay szintén arról nyilatkozott, hogy ő mindent úgy csinálna, mint Orbán. Igaz, ezt az állítását is letagadta később, de ettől a notórius hazudozótól ezt már megszokhattuk. Mindenesetre ez elképesztő! Ha Márki mindent úgy csinálna, mint Orbán, akkor Márki Zayra semmi szükség! Hiszen van egy ember, a FIDESZ-KDNP miniszterelnöke és jelöltje, Orbán Viktor, aki az ellenzék szerint is jól csinálja mindazt, amit tesz. Kunhalmi szintén elismeri Orbánt! Tehát Orbánra van szükség, nem az ellenzékre.

Az ellenzékünk által sokat bírált rezsicsökkentést és az árstoppot érdekes módon több nyugati tagállam kezdte el lemásolni rólunk. Úgy tűnik, Orbánnak a messzi nyugaton is igazat adtak, pont úgy, mint múlt évben Merkel mami a migrációs politikánk kapcsán.

Mindezek ismeretében azt szeretném tudni, ha az ellenzéki vezetés és még az EU is ennyire elismeri Orbán Viktort, akkor miért akarják leváltani? Csak nem azért, hogy hozzáférjenek az ellenzéki főkolomposok az államkasszához? A jól bevált biztos kéz politikáját kéne lecserélnünk a bizonytalan, kapkodó, alkalmatlan hazudozók és bűnözők alkotta ellenzéki mozaikra?

Az adócsökkentő, gazdaságélénkítő, válságokat remekül kezelő Orbánt kéne cserélnünk a mindenben hazudozó Márkira? Arra a Márkira, aki katonákat akar küldeni a frontra, miközben azt állítja, mindent úgy csinálna, mint Orbán? Ugyan kérem! Márki-Zayra épeszű ember nem szavaz. Még az ellenzéki érzelműek sem! De nincs is rá szükség.

Tisztelt ellenzéki szavazók! Mivel az ellenzéki vezetés több alkalommal is dicsérte Orbánt, elismerik, hogy Orbán „jól csinálja”, így teljesen felesleges az ellenzéki jelöltekre szavazni. Itt a Fidesz, itt van Orbán, a legkézenfekvőbb és legbiztonságosabb választás!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások