Válassza az Oldal lehetőséget

Potocskáné: Fenyegetőzés pipa, orvosok kuka

Potocskáné: Fenyegetőzés pipa, orvosok kuka

Csoda történt. Kezdhetném akár így is, de ahogy várható volt, mégsem történt. Nincsen itt kérem semmi látnivaló, a megszólalásig nőnek kinéző Potocskáné Kőrösi Anita ezúttal se hazudtolta meg magát, nem szavazta meg az orvosok béremelését.

 

Szóban persze könnyebb szájkaratézni Somodorban, mint a munkahelyén dolgozni, sokkal egyszerűbb fenyegetni az embereket, hogy döntsék már el, ki mellé állnak, mert egyébként jól megjárják majd, ha itten kormány meg polgármester, meg kéményseprő váltás lesz. Mer’ az lesz kéremszépen. Egyenesen lódarázsderekú Anita fogja végrehajtani összefogva saját magával és Bangónéval, meg persze ajtóncsattanó Kunhalmi Ágikával. Kláriról és Feriről már nem is beszélve. Szép társaság, eleve kell némi aberráció, hogy ilyenekhez akarjon valaki tartozni.

 

De félre a régi tényekkel, azzal is, hogy egykor Gyurcsány ellen jött létre a Jobbik, a siófoki liberális üdvöske ismét bebizonyította, csak a szája jár (össze és vissza is), nem érdeklik az emberek, csak a hatalom. Mert azért bármire képes. Kamu éhségsztrájkkal hajhászni a népszerűséget, dzsungelharcot folytatni néhány fotóért a lellei Kishegyen, a nyíltan antiszemita borsodi jelölt mellett kampányolni munkaidőben. A lista természetesen korántsem teljes, hiszen amennyi hisztit levágott az elmúlt években, és mindegyikből tégla vagy cserép készülne, már befejezhette volna épülő házát.

 

De lassú munkához idő kell, a közélethez pedig bátorság (nem botorság Anita!), az emberek képviseletéhez empátia szükséges, nem fenyegetőzés és a szavazás elszabotálása. Nyilván ezt követően ugyanolyan bátran oda fog állni a siófoki és a somogyi orvosok elé, mint a somodoriak elé, és közli: le vagytok szarva, aki nincs velem, az ellenem. Kit érdekel a béretek, kit érdekel, mennyit kerestek? Ahogy vannak kollégái, akiket szintén nem érdekelnek ilyen csip-csup ügyek, hiszen Potocskáné mellett két főnöke, Gyurcsány és Jakab se vette a fáradságot, hogy végre valóban tegyen valamit az orvostársadalomért.

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások