Válassza az Oldal lehetőséget

A rosszindulat nem gyógyít

Kizárt dolog, hogy van a világon olyan ellenzék, amelyik soha nem találja el, mi az, ami valóban foglalkoztatja az embereket. A múltkoriban azt álmodtam, a miénk ilyen! Azt látom, hogy most éppenséggel a koronavírus-járvány kapcsán keresik a fogást a kormányon és minden mozgó dolgon. A legfőbb egészségügyi szakértőjük például a minap azt találta mondani, hogy ha mindenkit letesztelnének (?), akkor sokkal hatékonyabb lenne a vírus elleni védekezés.

Tényleg? Valóban? Hát lássuk! Közel 10 millió embert letesztelni órák, napok alatt az azért még onnan nézve is képtelenség. Már ha elfogadjuk, ami a beivódott vak Orbán-ellenségtől vélhetően nem látszik, hogy a tesztelés gyógyít!? Mert ha nem, akkor itt a baj! Mert akit ma leteszteltek, az holnap már beteg lehet! Tényleg! Valóban, nem játszásiból. A hőn áhított tesztelési eredmény max. egy adott időpontban lenne igaz. A vírus nem a helyi ellenzék, ami ha egyszer negatív, akkor az is marad!

A tavaszi egyetemi felmérés eredménye bebizonyította, hogy mire is lehet számítani egy ilyen típusú mérés kapcsán. Mert ugye azt már egykor méltán népszerű állomásfőnökünk megmondta volt: a menetrend azért fontos, hogy meg lehessen állapítani, mennyit is késik a vonat. Mert ha nem lenne menetrend, akkor nem késne! De attól, hogy van menetrend, a vonat még nem jön előbb!

Szóval kedves Misi és kaposvári gyengélkedő szakértői, szó sincs öntelt, ostoba vezetők, és nekik asszisztálók győzelmi jelentéseiről, hanem inkább egy komoly kihívás megfontolt, szakszerű „kezeléséről”. Amit ha nem akarnak segíteni, akkor legalább ne akadályozzák! Szóval nem azalényeg, hanem ezalényeg! Az igazat nem kell „fröccsenteni”, a hazugságot meg minek? Érződik a szagán!

Azt álmodtam a minap, hogy a helyi ellenzék végre talált olyan témát, amiben tényleg segíthet… Álmodtam…

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások