Válassza az Oldal lehetőséget

Átlátszó bohóc műsor Gyurcsány Ferenc cirkuszában

Átlátszó bohóc műsor Gyurcsány Ferenc cirkuszában

 

A napokban megtartott ellenzéki miniszterelnök-jelölti vita láthatólag egy cirkuszi bohóc műsor volt (nem s várhattunk komolyabbat), és arról szólt, hogy a résztvevő pártok jelöltjei hogyan tudnak egymásra licitálni.

Szénné égették magukat az ötletelésekkel, lesírt róluk, hogy Gyurcsány Ferenc adta a szájukba a mondatokat, a szerepek szépen le lettek osztva.

Unalmas ismételgetni, hogy tételesen bizonyított minden mondatukról, hogy hazugság. Leginkább hangsúlyozott mondanivalójukkal, az elszámoltatással kapcsolatban egyértelmű, hogy kemény, diktatórikus, agresszív jövőt képzelnek el Magyarországon, ahol a pénzen és a hatalmon kívül semmi és senki nem számítana.

Hazug lózungok pufogtatásába csomagolva fosztanák ki megint az országot, tennének tönkre családokat, időseket, dolgozó embereket, mindenkit.

Most, az udvarlási időszakban igyekeznek valódi szándék nélkül jónak és szépnek, demokratának kinézni. Ám az előválasztási műsor csak egy cirkuszi szám, vakítás, az igazi meccs valójában Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc között fog eldőlni, a többi csak bohózat.

Innentől kezdve akkor megkérdezhetjük: minek néznek ezek minket? Kit akarnak megetetni ezzel?

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások