Válassza az Oldal lehetőséget

Utolsókat rúgja a kommunista utódpárt

Utolsókat rúgja a kommunista utódpárt

Halálsikoly ugyan még nem hallatszik, de tökéletesen látszik, hogy kimúló félben van az MSZP. Az egykor szebb napokat látott kommunista utódpárt az elmúlt években elvesztette szavazói nagy részét, tavaly már a megyei közgyűlésbe sem kerültek be. Választást egyéniben sem nagyon nyertek, annak ellenére sem, hogy szinte országos tendencia volt a pártlogó elhagyása a voksolásokon. A szegfűt felváltotta a jól hangzó függetlenség, amiről mindenki tudta, hogy csak álca, a nevek nem változtak. Maximum a létszám csökkent, hiszen jó páran átigazoltak Ferihez, s aki maradt, azok egy részét meg feloszlatták pusztán a kommunista demokrácia jegyében. Nehogy véletlenül választás legyen a szavazásból.

Persze nincs min csodálkozni, hiszen az a párt, amelyik Fekete Pákótól tanulja a helyesírást, eleve kudarcra van ítélve. Ahogy az is, aki saját játékszabályait is kénye-kedve szerint változtatja. Ez történik most az országos vezetés körüli mizériával. Mesterházyt kigolyózták, Tóth Berci indul Tóth Bertalan ellen a pártelnöki pozícióért az ajtók ádáz ellenségével, Kunhalmi Ágnessel karöltve. Szép páros. Velük egyértelműen tovább csökken az egyébként is vastagon megtépázott népszerűség, még Pintér Attila is kevés lesz ahhoz, hogy 2022-ben bekerüljenek a Parlamentbe. Az pedig kevésbé valószínű, hogy kedvükért leszállítják az ötszázalékos küszöböt, amit jelenleg is éppen csak felérnek.

 

A belső ellenségek mellett marad azért külső is. Az a fránya küszöb és Gyurcsány. Feri halálos öleléséből nehéz lesz kiszabadulni, hiszen Rákosi és Vadai óta jól tudjuk: aki nincs velük, az ellenük van. Szabadság elvtársak! S, hogy az emeszpések is értsék miről szólt ez az egész, leírom az általuk használt újmagyar helyesírással. Megfoktok szüni.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások