Válassza az Oldal lehetőséget

Nem kérünk az erőszakból és a migránsokból

Nem kérünk az erőszakból és a migránsokból

Egyes baloldali újságírók szerint jobb lenne, ha céltáblát festenénk a hátunkra, hogy könnyebben lőhessenek ránk.

Egy országos lapban nemrégiben megjelent cikket a kaposváriak hergelésére átalakítva hozott le egy baloldali internetes oldal.

A cikk a Hír TV Sajtóklub című műsorának mondanivalóját ferdítette el a maga által létrehozott hamis valóságban félremagyarázva az országhatárra épített kerítést.

Nem arról van szó, hogy mi újból be szeretnénk zárkózni, Vasfüggöny mögé bújni, nem arról van szó, hogy a nyugattól el akarnánk zárkózni. Aki ezt vette le a műsorban elhangzottakból, az gyógyíttassa magát, mert elmeroggyant. Amúgy szövegértési nehézségekkel is küzd.

Sokkal inkább arról van szó, hogy mi Közép-Európaiak, akik a nyugati civilizációban gondolkodunk még és keresztényi szellemben, nem akarunk kalifátusokban létezni, kitéve lenni az erőszaknak, a polgárháborús helyzeteknek és mindennek, amiből már az elmúlt 6 évben jócskán adtak a „bevándorlók” ízelítőt a fehér embernek.

Egy a határon felállított kerítés a szuverenitásunk megvédése mellett véd minket a migránsok inváziójától, a magukkal hozott agresszív ideológiáktól, a nők és gyermekek elleni erőszaktól, és egy olyan a muszlim világban dívó elképzeléstől, hogy munka és hozzáadott érték nélkül is jól akar élni mások rovására és az európai javakat, életszínvonalat megszerezni.

Aki ismeri a muszlim világlátást, az tudja, hogy a muszlim férfiaknak mi az elképzelése a más vallást, életvitelt valló emberekről. Egy európai polgárnak nem lehet ez a célja, hogy ismét erőszak alatt éljen, mindennapi háborúban és félelemben, mert ezek a betolakodók ezt hozzák magukkal.

A kaposvári emberek szeretnek békességben és biztonságban élni, és a magyarok nagy többsége nem kér az Európai Egyesült Államok beteg víziójából. Tehát, ha valaki a védettség állapotát kínosnak tartja, az még mindig választhatja a már csaknem elsüllyedt Európai országokba való kitelepülést, és körbeveheti magát a mindennapos félelemmel. Őértük már a harang sem akar majd megszólalni. De a gyáva és tudatlan fotelharcos úgyis itthon fog maradni, hasznot húzni a „diktátor” és kormánya által elért szabadságból és anyagi javakból. A jövő évi választásnak ez a tétje, jó, ha erre gondolunk.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások