Válassza az Oldal lehetőséget

Így szántotta be magát Márki-Zay Péter

Így szántotta be magát Márki-Zay Péter

A tavalyi évszámos alkalmat adott arra, hogy az ellenzéki politikusok burleszk- filmbe illő produkcióin szórakozhassunk. Nevettünk talán egy-egy megszólaláson, de belül tudjuk, hogy sajnos ők ezt komolyan gondolják.

Hol a parlamentben való felszólalásukkal, hol pedig hajmeresztő nyilatkozatokkal szántották magukat be. A sok csetlő-botló bohóc közül az ellenzéki előválasztás győztese és nagy reménysége, Márki-Zay Péter vitte a pálmát, politikai hadirokkantat gyártva magából. Az elmúlt hónapokban, mint egy ámokfutó végig sértegette a társadalom jelentős részét.

MZP Kapitány halált megvető bátorsággal nyilatkozgatott sokféle témában, nem érzékelve a veszélyét szavai következményeinek. Beszélt egyebek mellett arról, hogy miként célszerű a gyermekeket bántalmazni, hogy ne maradjon rajtuk külsérelmi nyom.

A Fidesz szavazóit rendszeresen minősíti, butának nevezte őket, akik véleménye szerint nem tudnak egy rejtvényt sem megfejteni.  A nőket is lenézi, szerinte csakis nő lehet, aki helyesírási hibát ejt. A vidéki emberekről is megvan a véleménye (annak ellenére, hogy ő maga is az) szerinte egyszerű tudatlan emberek, akiket fel kell világosítani.

Itt még nem áll meg, a rezsicsökkentést támogató és a bevándorlást ellenzőkről úgy véli, hogy ők trágyával etetett gombák. Hogy a választókat „ megnyerje” közölte, a rezsicsökkentést megszüntetné, mivel szerinte nem az iparral, hanem az emberekkel kell megfizettetni a magas energiaárakat, Németországgal példálózva.

Úgy vélekedett, hogy ez majd ösztönzően hat a lakosságra, hogy kevesebbet fogyasszanak. A magas benzinárra közlése szerint az a jó válasz, ha kisebb autót használunk. Meghökkentő mondataira reagáló kérdéseket úgy intézte el, hogy szavait csak az aberrált Fideszesek értik félre.

Kapitány és az őt támogató „szakmai” csoport annyira felkészült, és olyan komolyan lehet venni, hogy már az induláskor elfelejtik, kivel is fognak tárgyalni Lengyelországban. MZP figyelmét nem köti le saját kollégája nevének megjegyzése sem, fittyet hány az ilyen részletekre, ha bemutat valakit akkor jobb, ha utána járunk az illető valódi nevének.

Hogy végképp, az utolsó mindenre elszánt ellenzéki bozótharcos is elálljon mellőle, a minap a kórházból jelentkezett be, mert baleset érte, sajnálatos módon a kamerák előtt begipszelt kézzel sem sikerült eltalálnia melyik karját törte el. Na ekkor többen a kardjukba dőltek támogatói közül.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások