Válassza az Oldal lehetőséget

Fakír jött, látott, és veszteni fog

Fakír jött, látott, és veszteni fog

A baloldali politikusok látványosan rettegnek a választásoktól, az ismételt lebőgéstől, amire jó példa volt az országos előválasztási show műsor, amin azért valljuk be, jót lehetett mulatni.

Már az is beszédes, hogy ellenzéki politikusaink Brüsszel segítségéért esedeztek, hogy kellő képpen kontroll alatt tarthassák a választások tisztaságát. Persze igaz a mondás: „mindenki magából indul ki”.

Amúgy szerintem magukban sem bíznak meg. Kellemetlen a felismerés, hogy hülyének nézik a választókat a valóság elferdítésével.

Fakír is előjött nagy nehezen barlangjából és mindjárt kemény hazugságokkal indított. Politikai mondanivalója nem egy Kaposvárt és a Zselicet előre vivő elképzelés, hanem az eddigi szép eredmények meghazudtolása, sárba taposása.

Igyekszik az emberi rosszindulatot és irigységet kihasználni, és hergelni azokat, akik erre fogékonyak. Fakír ugyan régóta incselkedik a politikai pályával, de igazából bennünk nem mozdul meg semmi annak hallatán, amit közvetít.

Megnyilvánulásaiból az jön le, hogy ő egy igazi „sunny boy”, aki eddig is mindent és mindenkit kihasznált annak érdekében, hogy előre jusson, ám ő semmi értékeset nem tett le az asztalra.

Nagyon nagy bajban lehetnek a baloldali pártok, ha őt látták a legmegfelelőbbnek erre a feladatra. Felkészültségére eklatáns példa, hogy nem tudta, hogy Baté másik választási körzetbe tartozik, de kiment fotózkodni és károgni a batéi táblához. Ha politikusnak nem is, de holdkórosnak még jó lesz a jövőben.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások