Válassza az Oldal lehetőséget

MZP vasárnapi gyűlölettel küzd a választási sikerért

MZP vasárnapi gyűlölettel küzd a választási sikerért

Az utóbbi időben kénytelen voltam elgondolkodni azon, vajon mi lehet vasárnaponként a levegőben? Mitől más, mint a többi nap, mitől hoz ki újabb és újabb baromságokat az ellenzék “kapitányából”?

 

Nem hiszem, hogy általános probléma lenne a hét utolsó napja, elvégre minden ismerősöm ugyanolyan normális akkor is, mint a többi napon. Lehet, hogy csak Hódmezővásárhelyen került valamilyen pollen a levegőbe, ami olyan agymenésre késztet egyeseket, hogy az már lassan fizikai fájdalommal jár.

 

A családi fészek megnyugtató melege általában pozitív gondolatokat szül, egyedül a magát keresztényként promózó MZP képes az Úr napján olyan gyűlöletbeszédekre, amik még a legelvetemültebb baloldali szavazóknál is kiverik a biztosítékot. Antiszemita, homofób, az időseket, a vidéki embereket, a vele nem egyetértőket lenéző kijelentéseit már a baloldali megmondó-emberek is értetlenül fogadják. Már szerintük is nagyon gáz a “kapitány”.

 

Még szerencse, hogy feltalálták a videózást, egyébként honnan a francból tudnánk, hogy mekkora gyökér jelöltet sikerült előretolnia az ellenzéknek. Komplett idiotizmus, amit a pasas hétről-hétre elkövet a virtuális térben.

 

Ezzel csak az a baj, hogy a gondolatai nem virtuálisak, hanem nagyon is valósak. Tényleg azt is gondolja, amit mond. Ő már nem egyszerűen klinikai eset, hanem a gyűlölet és métely szinonimája.

 

És van, aki rá akarja bízni az ország vezetését. Nagy a baj a baloldalon. Ha netán ezt írta elő neki Feri, akkor még nagyobb, de ha egyszerűen csak az amish porszívóügynök önálló gondolatai, akkor is. Az pedig mindenképpen elgondolkodtató, mi várna az országra, ha nyernének netán. Mert ha ezt most hagyják a baloldalon, akkor bizony a választás után sem számíthatnánk semmi jóra. De ezt eddig is tudtuk.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások