Válassza az Oldal lehetőséget

Ezekre egy tyúkólat sem szabad bízni!

Ezekre egy tyúkólat sem szabad bízni!

Van annak egyfajta diszkrét bája, amikor a helyi rosszindulatú, fröcsögő hazugsággyárak azt próbálják meg elhitetni velünk, hogy itt bizony – most Kolber felfedezettjét, Fakírt nem is számítva – Felder Frigyes a legélesebb kés az ellenzék fiókjában. S nemcsak a legélesebb, hanem a legfélelmetesebb is, hiszen ha szóba kerül a neve, akkor egyszerűen összerezzen a kormánypárt Gelecsérestül, Szitástul..!

Persze a látszat mindig csal, csak a csaló nem mindig látszik – olvastam valahol. Mert bizony miszerintünk éppen az ilyen felderek az okai annak, hogy nem alakult ki, nem jött létre normális, valamire való ellenzék az utóbbi évtizedben. Az is tény, hogy olyan nagy „elődök”, akiktől bármi hasznosat tanulhattak volna, nem voltak, mert akik azt hitték anno magukról, hogy fontosak, – mivel lényegében kormányzati szerepben sem tettek semmit a térségért – elvonultak békésebb vizekre, a fővárosban, mert ott volt jobb a fizetések állása. Aki meg maradt, az ilyen császár a vak vezeti világtalant világban!

Szerencsére elég nagy a homokozó, ahol eljátszogatnak a folyton szabadságért kiálltó pártmédiáikkal együtt. Miközben sötét szobában kergetik a Fidesz egerét, moslékszagú pártlapokban teszik szóvá a sajtószabadságot! Ezzel a felkészültséggel nem csoda, ha nem értik a benzinár-befagyasztást sem, s jövedéki adó csökkentést követelnek.

Persze, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy így is nálunk a legalacsonyabb a benzin és a gázolaj jövedéki adója az EU-ban. A szakértők már többször is megírták: az EU által meghatározott minimum jövedéki adó a benzinre 36 cent/liter, a gázolajra 35 cent/liter. Nálunk ez 34 cent/liter a benzin jövedéki adóját tekintve és 32 cent/liter a gázolajét tekintve. Tehát az EU legalacsonyabb jövedéki adóját Magyarország szedi.

El lehet menni Brüsszelbe, feljelenteni Magyarországot, hogy büntessenek meg bennünket a túl alacsony jövedéki adó miatt. Ezekre nem egy országot, egy tyúkólat sem szabad rábízni!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások