Válassza az Oldal lehetőséget

Fakírral zsákutcás jövő elé néznénk

A balliberális média indokolatlan hurráoptimizmussal fut neki a jövőnek az ellenzéki előválasztáson felbukkanó, ott mindjárt le is szereplő jelöltekkel.

Az is vicces, hogy médiafelületeiken már a jelöltek bemutatásánál sem veszik a fáradtságot, hogy az adott személyt a maga valójában, személyre szabottan vezessék be, hanem egy sablon szöveget simítanak rá minden induló emberre.

Tesco gazdaságos méret, mindenkire jó, oszt’ jó van, vidékieknek ez is elég szerintük.

Ebből vajon milyen következtetést vonhat le az, akinek saját gondolatai vannak, és nem hagyja magát megvezetni? Először is azt, hogy az adott sajtó lenéz minket vidéken élőket – egyébként korábban balliberális fővárosi politikusoktól meg is kaptuk, hogy mi iskolázatlan ostobák vagyunk.

Levonhatjuk azt a következtetést is, hogy az illetőnek nincsenek saját ambíciói, bele kell simulnia a kánonba, mert ha nem teszi, áthelyezik a kukába, fedőt tesznek a fejére. Láttunk már ilyet a közelmúltban.

Még az is felmerülhet, hogy a jelölt nagyon szerény emberi, és politikusi képességekkel rendelkezik, hovatovább pszichiátriai eset, de a baloldalnak azért még megteszi.

Kaposváron sem jártunk jobban az ellenzéki befutóval, Fakírral, akit kevesen ismernek, ami persze nem véletlen. Mondják, akik ismerik, hogy nem nagyon szaggatja az istrángot, ha munkáról, vagy feladatról van szó, arra megvannak az emberei, akik elvégzik helyette, ő meg csak szépen kihúzott derékkal learatja a babérokat, és belemosolyog a kamerákba.

Érdekes példát mutat diákjainak is, ahogy hírlik, be sem jár az óráit megtartani.  Valószínűleg nem sok elképzelése lehet a következő nemzedék kineveléséről, nem igazán érdekelheti az ország jövője, hiszen ő maga gyermektelen.

Vele zsákutcába kerülhet az, aki bizalmat szavaz(ott) neki, azt mondják róla, hogy Gyurcsány feltétlen híveként bármit megtesz, megszavaz, amit gazdája akar. Amúgy a már említett fanfár sajtó szerint Fakír igazi kaposvári értelmiség, bár nem fáradtak azzal, hogy megtudják emberük vidéken és nem a megyeszékhelyen lakik.

Legutóbbi hozzászólások