Válassza az Oldal lehetőséget

Hazugságok a hatalomért – Ismét az álcivil lóra ül fel a baloldal leglustább fele

Hazugságok a hatalomért – Ismét az álcivil lóra ül fel a baloldal leglustább fele

Horváth Ákos Ervin 4 éve nem hallatott magáról, de 3 hónappal a választások előtt fűt fát beígér. De hol volt eddig és miért nem tett semmit Kaposvárért, azon kívül, hogy kvázi „meglopta” a városlakókat?

DK, MSZP, Jobbik, Momentum, LMP – az ő támogatásukkal indult 4 éve a polgármesteri székért az adóelkerülő Horváth Ákos Ervin. Ennyire volt civil az egykori Kaposváriakért Egyesület, melynek élére egy olyan vállalkozó állt, aki a cégeit a hazai adóparadicsomban, Újlengyelben jegyezte be, hogy ne kelljen adót fizetnie. Jutott is belőle luxusautóra, megalomán házra és persze egy luxushajóra az adrián… Elegáns lépés egy olyan embertől, aki állítólag csak Kaposvár javát karja, de közben a helyi adót nem akarja befizetni. A bort iszik, vizet prédikál tökéletes esete…

Ha pedig nem lett volna elég a 2019-es pofon és a 2022-es baloldali előválasztási bukta, az adóelkerülő Horváth Ákos Ervin ismét álcivil egyesület mögé bújva akarja megtéveszteni a kaposváriakat. Tegyük fel magunknak a kérdést, lehet-e civil valaki, aki mögött a Gyurcsány vezette pártok álltak? Aki egyértelművé tette a hovatartozását azzal, hogy a baloldali előválasztáson indult? Nyilván nem! Ne dőljünk be neki! Ahogy a mondás tartja: kutyából nem lesz szalonna, vagyis Gyurcsány emberéből nem lesz civil, független senki!

Íme egy kis ízelítő abból, hogy ki is az „Adóelkerülő Horváth Ákos Ervin”!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások