Válassza az Oldal lehetőséget

A kaposvári baloldal is ellened dolgozik!

A nemzeti konzultáció lényege egyszerű: kikérik a magyar polgárok véleményét a legfontosabb, hazánkat is érintő témákról, hogy ország ügyeit képviselni tudja a kormány. Ez tény! Ugyanakkor a hazai baloldal már régóta a magyarok érdekeit félretéve a saját zsebére dolgozik, s minden áron igyekszik kiszolgálni a külföldi érdekeket. Így tesznek Kaposváron is!

A nemzeti konzultáció kérdései fontos témákról szólnak: akarjuk-e a rezsicsökkentést, vagy éppen a kamatstopot? Egyértelmű kérdés és két válasz, igen vagy nem. Akarunk migránsgettókat, igen vagy nem?

Olyan kérdések, amelyeket a Gyurcsány féle baloldal maga döntene el, méghozzá úgy, hogy azzal ne a magyarok, hanem a külföldi barátaik, pénzembereik jól járjanak. Ehhez képes a jelenlegi kormány kikéri az emberek véleményét a témákban. És mit tesz ilyenkor a baloldali, hazaáruló gépezet? Arra kéri a magyarokat és jelen esetben a kaposváriakat, hogy ne mondjanak véleményt, ezzel gyengítsék a hazai érdekeket és véleményeket a nemzetközi politikában! Akármilyen hihetetlen, ez így van! Mert ha többmillió magyar egységesen kiáll valami mellett, akkor azt Brüsszelnek és a világnak el kell fogadnia, ez pedig nem tetszik Gyurcsányéknak, akik így mindent megtesznek azért, hogy gáncsolják a nemzeti konzultációt.

MSZP, DK ma már egy kutya, ezt jól mutatja az is, hogy az MSZP irodájából a DK irodája lett, miközben az MSZP iratok még mindig ott vannak. Nem kapkodnak az átalakítással, hiszen az MSZP-ből kilépő Pintér Attila a úgyis a DK jelöltje lesz, vagyis a festésen kívül semmi nem változik.

Ezúttal pedig Pintér korábbi bajtársa, a várhatóan vele együtt induló, az MSZP süllyedő hajóját még el nem hagyó Kukuly Sándor is arra biztat mindenkit, hogy tessék kussolni, véleményt még véletlenül se mondjon senki! Mert ugye az emberek véleménye veszélyes! Pedig a legutóbbi választáson is véleményt mondtak, hiszen 12 egyéni körzetben bukott el a baloldal a 12-ből. Amiből az következik, hogy a választóknak az ő véleményük nem tetszik…

… csak ezt lassan 20 éve képtelenek belátni!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások