Válassza az Oldal lehetőséget

LMP – A kívül zöld, belül rothadó párt

LMP – A kívül zöld, belül rothadó párt

A kaposvári LMP által üzemeltetett hírportálon a zöldberuházásoknak se híre se hamva, pedig óriási jelentőségű környezetvédelmi fejlesztések valósultak meg a városban. De kékhírekre, szemétkedésre és persze országos propagandára jutott azért idő és energia…

Kaposváron régóta képviseli arcátlanul sikertelenül Felder Frigyes az LMP-t, mint álzöld pártot, ami arra jó, hogy listás helyeken becsusszanva eltartson pár ingyenélőt. Ugyanakkor az egészen érdekes helyi sajátosság, hogy Felder „úr” újságírást is vállal Kaposváron, ő szerkeszti ugyanis álnéven a kpsvr.hu nevű szennylapot, ami néhány hetente frissül és akkor is az LMP központi tartalmaival vagy kékhírekkel. Meg persze néha 1-2 helyi haver kérésének megfelelő hülyeséggel, hazugsággal vagy szemétkedéssel, de az már egy másik történet.

Kaposváron országos mintaprojektként elindul a használt sütőolaj házhoz menő gyűjtése. (No, nem az LMP kezdeményezésére, vagy a párt munkájának köszönhetően. Ilyen jellegű javaslatokkal helyben még soha nem álltak elő!). Óriási dolog, hiszen a rendkívül környezetszennyező anyagot már nem is kell a lakosságnak hurcolni, pláne nem kell a lefolyóba önteni. Nézzük mit ír róla a helyi zöldpárt által üzemeltetett, az LMP propagandáját nagyüzemben terítő portál:

A Zöld Fűtőmű nem csupán gazdaságos, és százmilliókat spórol vele Kaposvár, de környezetvédelmi szempontból is kiemelkedik. Megújuló energiával, faaprítékkal működik, ráadásul elképesztően alacsony, szinte a nullával megegyező a károsanyag-kibocsátása. Nyilván egy ilyen fontos és nagy volumenű beruházásról minden helyi portál ír, pláne akkor, ha olyan zöld, mint amilyennek mondja magát. Vagy mégsem? Lássuk:

De persze vannak ezeknél a kaposváriak életét nagyban javító beruházásoknál fontosabb hírek, amikkel foglalkozniuk kell, mint helyi portál. Mint például ez a cikk, ami arról szól, hogy fotókiállítást szervezne az LMP az Országgyűlési Képviselők Barankovics István Irodaházának aulájában.

Hát, úgy fest, tényleg gáz van! Az LMP fejében legalábbis biztosan! Hazudni és megtéveszteni szerintük nem szép dolog, mégis nap mint nap ezt teszik. Reméljük, hogy a „magasan képzett fejlesztők” hamar megoldják a problémát. Nekünk mondjuk lenne tippünk hogyan: format C:

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások