Válassza az Oldal lehetőséget

Gyurcsány emberei! – Fejétől bűzlik a hal!

Gyurcsány emberei! – Fejétől bűzlik a hal!

Megkezdődött a feladatkiosztás Kaposváron is?!

Ha valaki esetleg meglepődne, mi megmondtuk előre! A teljes kaposvári baloldal beállt Gyurcsány Ferenc mögé – nem ma kezdték –, aminek ékes bizonyítéka az (is), hogy Dobrev Klára kaposvári fórumán hallgatták alélva az árnyékminiszterelnökön (jelentsen ez bármit) keresztül Elkúrtuk Ferenc szavait.

Álcivil Pintér Attila az első sorból figyelte munkaadóját, de ott volt még az MSZP maradvány Kukuly Sándor és Kaposfüredi Szőlősgazda Nadrai Norbert is. Egyedül Felder Frigyes nem ment el, ami valószínűleg annak tudható be, hogy őt általában csak a kampány idejére bírják elviselni a „bajtársai”, illetve a kisujját sem szeretni mozdítani, hacsak nem jár érte lóvé. Mondjuk ebben semmi meglepő nincs, a képviselői munkáját is így végzi, egyedül abba tesz energiát, hogy beüljön a haviért a közgyűlésbe, utána már sosincs produktum.

Amellett nem szabad azért elmenni, hogy Pintér Attila, aki a nyáron elhagyta a süllyedő MSZP-hajót, most ott ült legelöl, s máris egyértelmű tette, hogy a kilépés csak álca, és DK-s támogatással, Gyurcsány bábjaként fog tovább politizálni. Ez a mai „civilek” között amúgy is nagy divat, 2019-ben is ilyen trükkel akarták megtéveszteni a választókat, elképesztően sikertelenül! A választópolgároknak jár egy nagy pacsi, amiért nem dőltek be nekik, pedig keményen próbáltak hazudozni!

Mostanra végre egyértelmű és nyilvános lett tehát az, amit eddig is tudtunk: Gyurcsány Ferenc irányítja a sokszorosan bukott kaposvári baloldalt, melynek helyi képviselői képmutató módon mindig tagadják ezt, de a főnöknek és a nejének nem mertek nemet mondani, és beálltak – helyesebben beültek – a sorba! Ennyit róluk!

De nem is lenne az igazi egy ilyen összeröffenés az egykori bukott kommunisták nélkül, így tiszteletét tette a nyugdíjastalálkozó kinézetű happeningen Kolber István vagy éppen Varga Fakír is. Bár az esetükben nem az est fényének emelése volt a funkció, valószínű, annak is örültek, hogy egyáltalán beengedték őket „tömeget” generálni.

Sajnos, vagy inkább nem sajnos, de arról nincs infónk, hogy a kaposváriaknak beígért DK-s bulit a Vár parkban mikor pótolják. Azt, amit lemondtak az eső miatt, ami nem esett, és inkább máshova mentek, mert itt 14-en jeleztek vissza… Mondjuk rajtuk kívül ez a kutyát sem érdekel.

Megjegyzés: Elnézést a sok idézőjelért, de mi – ellentétben a baloldallal – nem akarunk senkit sem megtéveszteni, így helyénvalónak éreztük felhívni a figyelmet az igazságra! 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások