Válassza az Oldal lehetőséget

Gyurcsány tojt a kaposváriakra, inkább máshol bulizott

Gyurcsány tojt a kaposváriakra, inkább máshol bulizott

Ráfogta az esőre – ami nem is esett! No meg a hidegre: 22 fok volt!

A helyieket az utolsó pillanatban tájékoztatták, miközben Feri már régen bejelentkezett máshova. Tipikus baloldali akció volt: a főnök bulizott, a Facebookon megmutatták, az emberekre pedig nagy ívben szarnak!

Nem lepődtünk meg, hogy elmaradt a DK kaposvári rendezvénye. Kevesebb mint 100-an jeleztek vissza, de ebből is csak 15-en írták biztosra, hogy ott lesznek – olvasható a DK által létrehozott Facebook-eseménynél. Hasonló programok mennek folyamatosan, országszerte, volt, ahol tényleg esett, mégis megtartották a „szeptemberiálist”.

A reggeli eső és a kissé borongós, de egyáltalán nem rossz idő kapóra jött a DK-nak, hiszen így nem kellett megtartaniuk a valószínűleg teljes érdektelenségbe fulladó programot. Olyannyira volt „veszélyes” az időjárás – ahogy azt írták –, hogy a gyermekeikkel a játszótéren játszó szülők is biztosan rettegtek…

 

Ha van salgótarjáni DK-s olvasónk, akkor neki előre szólunk, hogy ne nagyon élje bele magát a bulizásba!

 

Kár is ezt tovább ragozni, nyilvánvalóan kamu volt az egész lemondás, csak nem akartak beégni. De ez felvet egy kérdést, hogy mi lesz így Pintér Attilával? Szegény kimenekült az MSZP-ből, hogy álcivilként szolgálja Gyurcsányt, aki ezek szerint nem túl népszerű a városban, amiért cserébe nagy ívben tojt a kaposváriakra. Ez után a blama után feladják Kaposvárt? Engedik indulni Pintért? Hoznak valaki vadidegent? Reaktiválják a Fakírt (ha nem tudja ki az, nem az Ön hibája)?

Bármit is hozzon a jövő, izgatottan várjuk, hogy a Gyurcsány vezette baloldal milyen hazugságokkal próbál majd szavazókat szerezni, hiszen az már nyilvánvaló, hogy a kutya sem kíváncsi rájuk!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások