Válassza az Oldal lehetőséget

Már számolni sem tudnak ezek a szerencsétlenek

Már számolni sem tudnak ezek a szerencsétlenek

Valamit nagyon elmatekozott a balliberálfasiszta osztag. Vagy egyszerűen csak elfelejtették bevenni a Cavintont. Nagy büdös összeborulásuk, fantasztikus lózunggyűjteményük aláírásakor Jákob simán kijelentette, hogy „mi nem hat párt, hanem 15 millió magyar kormánya leszünk”. Húha!

 Ezt Feri hallotta vajon? Vagy a többi kevésbé normális, akik az elmúlt években folyamatosan a kettős állampolgárság ellen kampányoltak? Mit szólt ehhez a Momentum? Nem verték nyakon Jákobot, hogy ne beszélj már baromságokat, mi a románok kormánya leszünk? Elvégre ők szokták összekeverni Budapestet Bukaresttel. Még helyenként másik várossal is. Mindegy, csak ne a magyaroknak legyen jó.

 Csupa-csupa megválaszolatlan kérdés lehetne, ha a normálisan gondolkodók nem tudnák, hogy mindez csak szemfényvesztés. Kamu. Azt képzelik, hogy nem felejtettük el 2004. december 5-ét, amikor határon túli testvéreink ellen kampányoltak.

 De jól hangzik az önmagával békében élő nemzet is, hiszen pont Gyurcsány hozta el ezt a fantasztikus békét 2006-ban, amikor szemeket lövetett ki, s bizony akkor a  jobbikosok még nem nyalták fényesre a hátsóját ezért. De spongyát rá elvtársak. A nemzetközi helyzet fokozódik, lényeg, hogy áruljátok el mindazt, amit és akiket egykor képviseltetek.

 A matekra visszatérve, döntse el mindenki, vajon mennyi magyar kormánya szeretne lenni ez a néhány szerencsétlen áruló! Szerintem név szerint lehet már tudni.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások