Válassza az Oldal lehetőséget

Ezért jó, hogy Árok Kornél politikus lett

Ezért jó, hogy Árok Kornél politikus lett

Tudjuk, hogy a cím önmagában is abszurd. Hogyan is lehetne jó, hogy ez a szerencsétlen a nyilvánosság terébe került? Hogyan lehet jó, hogy teleszarja a hülyeségeivel a fészbukot, ami amúgy is terhelt felület?

Elismerjük, valóban indirekt a megközelítés. Azért jó, hogy ez a szerencsétlen politikus lett, mert a minden komolyabb súlyt nélkülöző ostobaságaival kevesebb kárt képes előidézni, mintha tűzoltóként kellene rá számítani.

Árok a közéleti pályán megtalálta a magához való hülyéket, s mint valami félreértett tinédzser, önmagát fotóztatva alakítja a vidéki emberek jótevőjét. Annyira önzetlenül segít mások pénzén, hogy a misszióiról szóló fotógalériák kilencvenkilenc százalékban róla szólnak, nem pedig azokról, akiken állítólag éppen segít. Szoci önmenedzser.

Árok Kornél politikai tévelygő. Volt már minden. Szakszervezetis, a Magyar Szolidaritás Mozgalom balfék motorja, szociáldemokrata főpolgármester-jelölt, legújabban pedig az MSZP városkörnyéki elnöke. Köztudomású, hogy a kaposvári szocik nem engedték maguk közé, erre ez a hülye kitalált magának egy új pozíciót, a haldokló központ pedig áldását adta.

És még mindig azt állítjuk: sokkal jobb ez így, mintha Árok Kornélon múlna egy mentés a tűzoltóknál.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások