Válassza az Oldal lehetőséget

A gyermek az első!

A gyermek az első!

Az anya nő, az apa férfi! Tényleg nem értitek? A magyar országgyűlésben van 45 ember – köztük a három somogyi jobbikos – , aki szerint ez nem így van! Ők azok, akik nem-et nyomtak az előterjesztésre, az Alaptörvény módosítására. Őszerintük tehát az anya nem nő, az apa pedig nem férfi!…

Senkit nem érdekelne ez a fajta „bohóckodás”, volt már sok minden a politikai homokozóban. A Gyurcsány-párt ugyan távolmaradt a szavazástól, mert kivonult (..!?), de így is megtestesült az ellenzéki összefogás lényege. Persze értekezhetnénk ebből adódóan a volt jobbikos lelkületről, az LMBTQ-propaganda gátlástalan nyomulásáról, a hagyományos értékek és természetjogi fogalmak alapvetéseinek tisztázásáról, s arról is: hogyan is születik a gyerek?, – és sok minden másról, de nem tesszük. Mert itt igazából nem erről van szó! Hanem arról az egyszerű felvetésről, hogy mi is a magyar (és a többi) gyermek érdeke? Mert itt mintha senkit nem érdekelne ez a ”kicsinység”!

Szóval hülyítsük egymást, de tartsuk szem előtt a mindenfélékkel szemben elsődlegesen a „gyermek” jogát! Mert bármennyire is szép a szivárvány, a gyermek mégis szebb és sokkal fontosabb! A legfontosabb! Nem a szivárvány, hanem a gyermek a jövő! S amíg a gyermek nem képes felelős döntést hozni, addig – a kisebb hiba és a biztonság kedvéért – maradjon a természetjog, amely szerint anya és apa nélkül nincs gyerek! Tehát a gyermeklét úgy kezdődik, hogy van egy anya és van egy apa! Ha valakinek ezzel ellentétes a véleménye, szóljon a bizonyítékairól is!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások