Válassza az Oldal lehetőséget

A kaposvári ellenzék “bibliája” az öszödi beszéd?!

A kaposvári ellenzék “bibliája” az öszödi beszéd?!

Valószínűleg kevesen vannak az országban olyanok, akik ne emlékeznének az öszödiböszme, avagy DobrevKláráné, született Gyurcsány Feri 15 évvel ezelőtti vallomására, melyben a zártnak hitt összejövetelen, bizalmi emberei körében ismerte el feltehetően kotta részegségéből fakadóan, hogy milyen mocskos trógerek is ők valójában, és hogy miként hazudták össze maguknak a választási fölényt. Sajnos a kiszivárgás már csak a választásokat követően történt meg, így ezeket újabb négy évig volt kénytelen elviselni az ország. Eközben loptak, raboltak, és folytatták mindazt, amit az öszödi beszédben elmondott a Feri. Folytatták a semmittevést és nyomorba döntötték az országot.

Eltelik 15 év, és azok, akik szem és fültanúi voltak minden mozdulatának és tettének ezeknek a semmirekellőknek, azok most mint ha amnéziások lennének, hagynák, hogy újra ezek jöjjenek vissza. Kérdem én, hol van a józan ész, emberek? A hazudozó alkoholista Gyurcsány kell nektek? Hát nem látjátok, hogy minden szál az ő kezeiben fut össze?

Nézzük csak Kaposvárt, itt mit csinál az ellenzék? Miként készülnek a választásokra? Van esetleg programjuk? NINCS. Van konkrét jelöltjük? NINCS. Tett eddig bármelyikük bármit is a kaposváriakért, esetleg a választók érdekében valamit? NEM. Ezek itt betömörültek egy álcivil egyesületbe már akkor, amikor Szitát akarták leváltani. Súlyos és szégyenletes pofára esés volt a vége, s mint ahogy az borítékolva volt, egymásnak estek, gyilokra mentek a lehulló morzsákért.

Mint ha Feri öszödi beszéde volna a bibliájuk, ezek sem csináltak semmit. Azóta sem, az égvilágon semmit. Mármint a hazudozáson és félrevezetésen kívül. A központi ellenzéki narratívát tolják, hazug lózungokkal igyekeznek becsmérelni a kormányt és a kormánypárti képviselőket. Hazudnak „reggel, éjjel, meg este”. Ezek is az önkormányzati helyeken veszekedtek, ahogy Feri mondta „Jöttek páran, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország.” A rutin meg a rafkó kiütötte a helyi MSZP-t, de még a Jobbikot is. Pont mint országosan. Leutánozták ezt is. A közgyűlési helyek meg elkeltek, de ott ugye volt több „morzsa”. Az országgyűlési képviselőválasztáson viszont egy, azaz csak egy morzsa lesz. Mikor bontja fel újra az azóta felbomlott, majd újraalakult ellenzéki álcivileket a morzsa hiánya? Mikor esnek toroknak azért az egyetlen falatért? Mindenesetre a fiúkák megfeledkeztek arról, hogy választást nyerni kevés lesz a matek, kevés a semmittevés, kevés lesz a hazudozás, mert a választók nem hülyék. A választók nem szavaznak Gyurcsányra, sem a pereputtyára, de a helyi semmittevő senkiházi senkikre sem.Aztán az újabb pofáraesést követően halkan suttoghatják majd egymás fülébe, vagy ordíthatják egymást okolva az álszövetségre lépett álcivil álemberek, hogy miattad veszítettünk, „Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!”.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások