Válassza az Oldal lehetőséget

Így ágyazna meg a koronavírus terjedésének a Jobbik-csicska Kaposváron

Érthető, hogy szétesőben van a Jobbik, elég ránézni a kaposvári szerencsétlenekre. Néhány napja a Jakab-kompatibilis besúgó, Kesztyűs Attila dobta fel a pártocska helyi vezetőjét. Vargát úgy vágták ki ezután, mint macskát szarni. Zsolti mondjuk nemcsak az országos elnököt bírálta, hanem a 2018-ban megbukott helyi vezetőket is, akik szerinte csak a lóvéra hajtottak. Ezt pedig még le is írja a Facebookon teljesen nyíltan.

A fene se tudja, hány jobbikos van Kaposváron. Lehet talán két-három, ők még beleférnek az országos stratégiába. Egyikük tegnap olyat lépett, hogy egyből az Index címlapjára került. Azt találta ki, hogy telibeszarva a járvány elleni védekezést kiskapuzik a szórakozóhelyén. A ballib Index persze jópofának tartja ezt, tapsikolt is hozzá. Mit számít, hányan halnak bele ebbe a nyavalyába. A cikkbe beágyazott PMH posztnak viszont nem örült a jobbikos csicska, azonnal elérhetetlenné tette a trükkös kis hülyeségét. Így ma már csak ennyi látható:

A pénz- és hataloméhes tróger azt találta ki, hogy a korlátozás ellenére is szívesen bulikáztatja a tinédzsereket. Miközben csörög a kassza, akár keresztbe isi fertőzik egymást, hogy a vasárnapi nagyilátogatáson pályára is állítsák az öregeket. A szöveg alább olvasható, mi csak annyit teszünk hozzá, hogy a kontár bulipolitikus elérhetőségeket is gyűjteni akart, ki tudja, mihez kellett volna, tippeljetek.

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások