Válassza az Oldal lehetőséget

Hazudtunk, hazudunk, hazudni fogunk

Hazudtunk, hazudunk, hazudni fogunk

Még el se kezdődött igazából a balos előválasztási szemfényvesztés kiteljesedése, máris pontot lehet tenni az ügy végére. A Demokratikus(S) Koalíció – tudják, Fakír Fakírovics pártja – közösségi oldalán büszkén tette közzé az alábbi csúsztatásnak semmiképpen sem minősülő ordas hazugságot: “Az ellenzéki előválasztáson arról döntünk, hogy 2022-től ki lesz Magyarország miniszterelnöke.”

Na, kedves elvtikéim, erre varrjatok gombot! Természetesen Klárika a legalkalmasabb, elvégre fotózkodott már Fakírral is, Feri meg úgyis bevallotta, hogy hazudott reggel, délben, meg este. Mit neki valóság, jó feleségként követi hűen urát. Akkor is, ha teljesen blőd baromságot közöl reménybeli szavazóival.

Mert aki nem Gyurcsányék propagandájából tájékozódik, az  jól tudja, hogy az előválasztásos hiszti mindössze arról szól, ki lehet miniszterelnök-jelölt. Nem pedig miniszterelnök. Ahhoz lesz egy-két szava, pontosabban szavazata a kormánypárti szimpatizánsoknak is.

A baloldali Kész átverés show tehát folyik tovább. Klára naccsága gondolatmenetét kicsit kiegészítve nyílván úgy alakul a sztori, hogy ő miniszterelnök lesz az előválasztás után, Fakír meg októberben beül a Parlamentbe (szotyit árulni, mert többet Gyurcsány se bízna rá).

A kilátások tehát fantasztikusak, jövőre nem is kell országgyűlési választást tartani, hiszen a Gyurcsány família mindent visz már most ősszel.

A balos szavazóknak innen is üzenem, hogy menjenek el az előválasztásra, aztán hagyják a francba jövő tavasszal az urnákat! Jobban jár mindenki.

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások