Válassza az Oldal lehetőséget

Cirkusz és parizer

Cirkusz és parizer

Országosan megy a herce, meg a hurca, a tili meg a toli. Erőlködő műkoalíciók, álszövetségek, orrukat befogva, hányingerrel küzködve zajló egyezségek. Egymást elviselni képtelen bohócok fekszenek be egymás alá, mellé, fölé, nyelvezik egymás kloákáját, s csak a leeső konc reményében vesznek erőt amúgy is kétes ízlésükön. A bűz és az okádék savanyú ugyan, de lebegnek a dollárjelek a szemek előtt. A színdarab címe: Előválasztás, avagy hogyan verjük át az ellenzéki szavazókat. A parizeres Jakab már meg is kezdte a néphülyítést, először csak azzal, hogy a többmilliós fizetését elrejtendő a nép elől előadja, hogy ő milyen nagyon közéjük való, szinte a nép gyermeke, mi több hőse. A párizsik királya!

 

Gyurcsány meg? Hol piásüvegekkel ölelkezik, hol pedig kismacskákkal. Jakab kismacskájával. Esetleg Szabó Tímeával, aki szintén ráharapott Feri parizerére. Ferenc a bolgár öszvért indítja majd, így is, úgy is, de mivel az előválasztósdi jó buli, van reklámértéke, olvassák és kajálják a népek, mint a bulvárt, vagy a Mónika-showt, ezért pénz, parizer nem számít. A színvonal is nagyjából ez, és a célközönség is. Azoknak szól a pávatánc, akik még elhiszik az ellenzéki mocskolódásokat, hamis ígéreteket, Gyurcsány Ferencné uniós nyugdíját, amiről az unió is kimondta, hogy nem létező fogalom. A sok hülye meg kajálja kétpofára.

 

Kaposváron a „Fakírt” jelölte ki a Gyurcsány a következő baleknak a helyi ellenoldal élére. Persze a kérdés az, hogy miként sikerül letolni a békát a többi önjelölt álpolitikus torkán, mit fog szólni ehhez például Bereczki? Vagy esetleg a Jobbik számára is vállalhatatlanná vált sejthalmaz? Ígértek neki egy ezer lóerős kocsit, ha lenyeli? Mit szól ehhez Felder, a megélhetési gyepmester? Mert, hogy Pintér Attilán kívül ez a bulika mindenkinek göröngyös, az biztos. Ennek a választásnak egyedül Gelencsér Attila örülhet, szerintem sokan tisztában vannak vele, hogy miért. Az előválasztósdit persze itt is eljátsszákmajd, lesz csinnadratta, pompom lányok, a jobbikos cukinak meg pompom fiúk. Lesz sör és virsli, no meg parizer a szociknak, és szivárványos zászló a momentum hívőknek. De a befutó itt is az lesz, akit Feri választ. Országosan a bolgár öszvér, alias Gyurcsány Ferencné, helyi szinten meg egyelőre a Fakír. A többi csak szemfényvesztés.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások