Válassza az Oldal lehetőséget

A CSOK-os nem CSÓK-os

A CSOK-os nem CSÓK-os

Varga Fakír színrelépése nem sokat változtatott a helyi mocsokládák színvonalán. A DK-s vér sem válik vízzé. Bár úgy látszik, Fakír nem a saját, hanem a gazdái véleményét mondja, s ezért vállal közösséget egy alpári, igazságot nyomokban sem tartalmazó szennylapok tartalmaival. Az is látszik, hogy nagyon nincs ellenzéki téma, ötlet meg még annyi sem, nem csoda, hogy folyton kilötyög a helyi moslékosvödör, az ezalényeg nevet viselő balliberális hazugsággyár. Azt már tudjuk, hogy a szerzőiknek semmi sem szent, bármikor bármilyen hazugságot képesek kitalálni, hiszen ezért fizetik őket! Meg hát nem megy a buli, az előválasztásból előalkudozás és kényszervisszaléptetések sorozata lett. Szó sincs arról, hogy majd a népek válasszák ki az általuk alkalmasnak tartott jelöltet, őt majd  gyurcsányferi kijelöli, a többiek meg bólogatnak, a szavazó meg szavaz… Szóval jobb híján lötyögni kell… Most éppen azt vették a szájukra, hogy a kaposváriaknak egyszerűen nincs lehetősége arra, hogy saját lakást vagy házat építsenek, vegyenek, mert a Fidesz „elhibázta” a családpolitikáját.

Persze a maguk demagóg módján hülyítik a nagyérdeműt, s próbálják elhitetni az éppen lakást vásárlókkal, építőkkel, hogy ők nem is azt teszik… Aztán arról értekeznek, hogy a fiatalok számára az otthonlét mellett csak a drága albérletezés marad, s abból csak akkor szabadulnak, ha netán örökölnek egy ingatlant. Azt persze már elfelejtették hozzátenni: hogy kormányra készülő megbízójuk kvázi vissza akarja állítani az örökösödés illetékeket az adóemelések mellett!

Ezeket az adóemeléseket pedig – már ha nyernek – a rászorulóknak adnák! Ezzel azt sugallják, hogy a munka alapú társadalmat felváltja majd a segélyalapú elosztogatás, ahol csak az a kérdés: meddig tart ki a mások pénze, s meddig hajlandók többet fizetni azok, akik dolgoznak csak azért, hogy ezt az összeget azok kapják meg, akik nem is akarnak dolgozni!

Mert erről érdemes lenne elmélkedni a moslékosvödör „töltőinek”!

Ja, hogy nem erre vonatkozik a megrendelés? Nem ezért fizet a gazdi? Az más kérdés! Fosztogatnának, hogy osztogatni tudjanak! Ezt már ismerjük, és ebből nem kérünk!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások