Válassza az Oldal lehetőséget

ÚJABB BOHÓC A PORONDON

ÚJABB BOHÓC A PORONDON

Az ellenzéki médiacirkusz és mutatványos szemfényvesztés egyik torzszüleménye az előválasztás névre keresztelt átverő show ismét szintet lépett Kaposváron. Természetesen lefelé. Nemrégiben Pintér Attilát csalták be bohócnak, majd elegáns és megszokott mozdulattal ki is pattintotta Gyurcsány, aki az előadás porondmestere.

A napokban Hódmezővásárhely élbarma jelentette be, hogy Kaposváron az ő jelöltje az a Horváth Ákos lesz, aki anno Szita ellen vérzett el a polgármester választáson. Ákibohócról annyit kell tudni, hogy építőipari vállalkozásai vannak, amelyek adóoptimalizáló fantom telephelyekre vannak bejegyezve, hogy sem Kaposvárnak, sem az államkaszának ne kelljen befizetnie az adókat. Ez igazi kozmopolita és hazaszerető szemlélet, ugye? De van még ennél lejjebb is.

Ákibohóc kedveli a vitorlázást, rendszeresen jár az Adriára, hogy többtízmilliós hajójával szelfizgessen. Míg a leendő választói güriznek, és adóznak, addig Ákibohóc sütteti a hasát az elcsalt adóból vett hajóján. Legalábbis mindaddig, míg ez kínossá nem válik a politikai jövője szempontjából. Akkortól majd eltünteti a hajókázós fotóit a netről, és jó ellenzéki szokás szerint letagadja az egészet. Esetleg elkezd ő is parizerrel szelfizni a hajóárboc helyett.

Ákibohócról egy durvább pletyka is járja, mégpedig az, hogy nem finomkodik bolgár származású feleségével. Mondhatni rövid pórázon tartja, néha a pórázt nem csak tartva, hanem ösztönzőleg is használva, de valószínűleg ez csak egy csúf pletyka ugye. Hoppá, Dobrev vajon tudja-e, hogy Ákibohóc neje az ő földije? Lehet, hogy akkor nem is a Varga Fakír lenne a Feribá által jelölt befutó, ha ezt korábban tudta volna a Klárika? Mindenesetre az ellenzéki mutatvány porondján jelenleg a súlytalan Bereczki, a Gyurcsány kiválasztott Varga és az adókerülő Horváth bohóckodik, Pintér meg már porondon kívül. Hogy mi sül ki ebből, az persze borítékolt, de hogy Ákibohócot mivel fogják kifizetni a szerepért, azt mindenkinek a fantáziájára bízom.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások