Válassza az Oldal lehetőséget

Guberálók

Guberálók

Házhoz mennek a szállítók, megoldódni látszik a lomtalanítás okozta őskáosz Kaposváron! Lehet, hogy ez drágább lesz a városnak, de megéri. A szeméttúróknak pedig vélhetően befellegzik. S ezzel együtt a lomizós helyi politikust játszóknak is. Oda a téma, amely néhány hétig mindig adott okot a „megnyilvánulásra”, mert hát itt nálunk másra nem nagyon futja. Értelmes ötlet, javaslat, elképzelés még nem volt, s a megvalósításhoz szükséges erőről ne is beszéljünk. Maradt hát az évtizedek óta tartó hulladéktéma-vadászat, amelyből a helyi, folyton bűzölgő-füstölgő politikai komposzt „keletkezik”.

A kaposváriak szeretik a rendet! A lomtalanítás továbbra is ingyenes lesz, csak jelentkezni kell, és mindenkihez egyeztetett időpontban érkeznek majd a lomtalanítók. Miközben a továbbra is ingyenesen lerakható építési-bontási hulladék mennyiségét 500 kilóról egy tonnára emelték, a hulladékudvarban bárki leadhatja a szemetét, az újrahasználati központban pedig az olyan tárgyakat, amiket más még esetleg tud hasznosítani. A regisztrációhoz kötött, házhoz menő lomtalanítás május 3-ától kezdődik, mennyiségi korlát nincs.

Ezek után újra nagy érdeklődéssel várjuk az igazat még soha sem mondó fizetős ellenzéki szennymédia legújabb fröcsögéseit arról, hogy miért is nem jó ez az egész. Mert ők persze ehhez is értenek! S várjuk a helyi politikai selejtek legújabb felfedezéseit, egy-egy elhullajtott csavarról, egy-két elpusztult cserjéről, előtűnő rozsdafoltról, kilazult kilincsről, hogy elfeledtessék velünk azokat a százmilliárdokat, amelyek a mi életünket szolgálják, s egyben kellő türelmet adnak ahhoz, hogy továbbra is hallgassuk őket! Mert ők csak ezt tudják!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások