Válassza az Oldal lehetőséget

Csicska-logika!

Csicska-logika!

Ha beleolvasok a ..lényeg-ekbe, bíz’Isten, összezavarodom. Pedig hát láttam már egyet, s mást! És  annak az ellenkezőjét is. Próbálom megérteni, hogy az egyszer szebb napokat látott utódpárt, amely egykor még demokratikus választásokon is képes volt megszerezni a hatalmat, hogyan, miért kényszerült arra, hogy fizetett trolloldalakon hazudjon, mocskolja azokat, akik legalább tesznek valami, aminekl van látszata és eredménye, akik a politikai ellenfelei, gyakorlatilag pedig hatalmi törekvéseinek gátat emelő, átugorhatatlan „hegyek”…

Persze a „hegyek” meghódításának is van más útja-módja, s talán még hegymászónak sem kell lenni, de ez a mindenkit csicskázós „mószer” garantáltan nem visz át a túloldalra! Tudják ezt ők is, hiszen a „szöveg”-ben maguk sem bíznak, ezért kell minden üzenetet hirdetni, nem kis pénzért. Hogy a kicsit sem finnyás „hírszerkesztőnek” mennyit kell fizetni azért, hogy gyomra legyen a „feladathoz”, arról most ne is beszéljünk! Van néhány komment, egymást is hülyítő szózat, aztán a nagy semmi…

Illetve, dehogynem! A párt a parlamentbe való bejutás küszöbének átugrásával hadakozik, immár kitartóan, évek óta. A hozzájuk ragadt parazita-párttal együtt meg már esélyük sincs a duplalépcső megugrására, bár az is csak 10 százalék lenne. Maradt a „mindenkiegyüttafideszellen”?! S ebben a harcban úgy teszik, csak ez a szerep maradt. Gyurcsány nemcsak az embereket vitte el, hanem a balloldali gondolatokat is, s rájuk hagyta a csicskázást.

Szóval így jön ki a matek! Ezért van az, hogy Kaposváron is csak a Szita- és Gelencsér-haragosokra számíthatnak! Azok meg nincsenek sokan, elegen meg főképpen nem! Ezért marad az „Extrémsport parkolóhelyet találni Kaposváron” című színvonalas szösszenet, ami éppen arról „értekezik”, hogy valóban nehéz üres parkolót találni… Például azt írják „Az ingyenesség miatt ugyanis sokan órákra, vagy napokra otthagyják a gépjárműveket, illetve olyanok is kocsival indulnak útnak, akik egyébként inkább a tömegközlekedést, vagy a gyalogos közlekedést választanák.”

Valóban, sokan vannak a boltokban is! Van sorbanállás is, bevásárlás, ajándékkeresés. A logikatanár, mindenáron megfelelni akaró „hírszerkesztő” arról azonban megfeledkezett, hogy néhány napja még azt írta: itt mindenki nyomorog, az embereknek nincs pénze, otthon senyvednek, meg munka sincs, az országban 4,6 millió ember éhezik .. és a többi. Ja, hogy ez a két állítás, hogy jön össze? Így: Szita, Gelencsér, Fidesz-csicska. Népeket mozgósító, nyerő „program”!!! Ettől aztán tényleg jobb lesz kaposvárinak lenni?!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások