Válassza az Oldal lehetőséget

 Egy Jobbikos segélykiáltása

 Egy Jobbikos segélykiáltása

Lukács László György a Jobbik jelöltje közösségi oldalán panaszos hangot ütött meg azzal kapcsolatban, hogy választókerületében hirtelen mekkora az érdeklődés az ellenzéki előválasztáson, amivel lehet, hogy nem lenne semmi baja, ha nem érezné úgy, hogy becsapták az ellenzéki szövetségesei.

Közölte, hogy rengeteg szavazó tette le a voksát a DK mellett választókerületének kisebb falvaiban, ami azért érdekes, mert korábban a Fidesz ezer szavazatot szedett össze szemben az ellenzék szavazatával, ami 46 volt, és ebből ő személyesen 33-at tudhatott magának.

Úgy tűnik, ez egy segélykiáltás volt Lukács László Györgytől, mivel megértette, hogy neki ott (sincs) esélye Gyurcsányékkal szemben – dacára a nagy ellenzéki összefogásnak.

Szerinte a DK palimadárnak nézi a többi balliberális pártot ezzel is, már nem is törődve azzal, hogy egy településen mi a valós szavazati arány. Tehát úgy néz ki, a szavazóturizmus közreműködése miatt a számok nem tükrözik a választókerületek valós preferenciáit, amivel becsapják magukat is, és szavazótáborukat is, és azt próbálják benyomni a közhangulatba, hogy majd 2022-ben mekkora kormányváltó hangulat lesz (pl. Tiszabőn).

Azért elgondolkoztató az, hogy nem riadnak vissza semmilyen módszertől, és nem is várhatunk semmi jót jövőre sem tőlük. Aki melléjük áll, megy a darálóba.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások