Válassza az Oldal lehetőséget

Ez lenne mindenki Magyarországa?

Ez lenne mindenki Magyarországa?

Ha már nemrég a Mindenki Magyarországa fővezéréről írtunk egy apró szösszenetet, akkor talán célszerű továbbgondolni, hová is jutnánk az ilyen elmebetegekkel, ha hatalomra kerülnének. Márky-Zayostól, Gyurcsányostól, Felderestől, Bereczkistől egészen Jakabig valamennyien az elmebaj, a kapzsiság és a gyűlölet kóros tüneteit mutatják.

Ez lenne hát mindenki Magyarországa? A fenyegetőzés? Ők beszélnek törvény feletti Fidesz kormányról, amikor nyíltan kijelentik, ha nyernek földönfutóvá teszik a fideszeseket. És nem csak a politikusokat, a szimpatizánsokat, a Fideszre szavazókat, hanem ami még talán ennél is felháborítóbb, azokat is, akik valamelyik állami intézmény alkalmazottai. Mindezt a liberális, baloldali demokrácia jegyében. Pusztán azért, mert képtelenek nyerni, képtelenek átvenni a hatalmat. Mondjuk, az ilyeneknek nem is nagyon kellene.

Lehet felemelt fejjel is veszíteni, de ők sehogy sem tudnak. Felelősséget sem vállalnak, hiszen ha netán elítélik őket valamilyen rágalmazásért vagy egyéb gyermeteg balhéért, úgy koldulják össze a megítélt bírságot. Mondjuk ez is eléggé ciki, de az is, ha valaki beveszi a dumájukat és utal nekik.

Ha valóban ez lenne mindenki Magyarországa, akkor bizony komoly problémákkal kellene szembenéznünk. De szerencsére nem az, csak néhány elmebeteg gondolja így. És szerencsére Somogyban se sokan vannak – Siófok csodával határos polgármesterét kivéve –, akik Márky-Zayt komolyan veszik, ahogy a többi baloldali pártnak nevezett gyülevész hadat is elutasítja az értelmes többség. Mert a választópolgár nem hülye, bármennyire is próbálja a baloldal annak nézni.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások