Válassza az Oldal lehetőséget

Kőkemény harc folyik a gyermekeinkért

Kőkemény harc folyik a gyermekeinkért

A balliberális médiában érthetetlen módon ismét támadják a kormány gyermekek védelméért folytatott küzdelmét. A jó szándékot elbagatellizálva úgy vélekednek, hogy az Orbán Viktor által vezetett kormány egy nem létező problémát generált.

Szerintük se Brüsszel nem akar beleavatkozni a magyar gyermekek szexuális nevelésébe, se az a probléma nem létezik, hogy a civil szerveződések olyan aktív kampányt fejtetnének ki nemváltó műtétekről, egyebekről, ahogy azt a kormány beállítja.

Pedig a valóság sajnos egész más. Bizony erősen és sunyin támad az LMBTQ propaganda. Civil szervezetek jól hangzó, ártalmatlan programjai mögé elbújva alattomosan bekúsznak a gyermekintézményekbe rózsaszín hajú, rémisztően kifestett női ruhás férfiak, mesélve a gyermekeknek a kisfiúról, aki kislánynak képzeli magát, és bátorítva őket arra, hogy bármivé lehetnek.

Gyermekeknek szóló kiadványokat terjesztenek, előadásokkal próbálják az általános- és középiskolásokat befolyásolni saját aberrált vágyaiknak megfelelően. Nap nem telik el anélkül, hogy az EU valamelyik jobb sorsra érdemesült országából ne érkezne egy újabb hányingert keltő hír a témában.

De a hazai baloldali sajtó bedugja a fülét, becsukja a szemét ilyenkor, és továbbra is konokul állítja, hogy Brüsszel nem akar beavatkozni gyermekeink szexuális nevelésébe. Ha a kormány nem állította volna meg a gyermekvédelmi törvénnyel a hazánkban nyomuló aberrált propagandát, akkor nézhetnénk mi szülők itthon is gyermekeinkkel kapcsolatosan tehetetlenül azt, amiről rémisztő hírként Nyugat-Európából értesülünk.

Az sajnos már világos, hogy egyes politikai erőknek a világban az a célja, hogy az európai (fehér) ember ne szaporodjon. Mint tudjuk, a balliberális politika ennek a sötét oldalnak a kiszolgálója. Mi viszont gyermekeinket a született nemük szerint akarjuk felnevelni és boldognak látni. Emiatt fontos oly annyira az a harc, amit a kabinet gyermekeinkért folytat.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások