Válassza az Oldal lehetőséget

DrágaFakír: 12 milla csak az előválasztás?

DrágaFakír: 12 milla csak az előválasztás?

VargaFakír magabiztos!

Miután Horváth Ákos hozta a szokásos formáját, az zűrzavart, a DK nemrégiben felfedezett üdvöskéje páva módjára illegeti tollait, s cseppet sincs ellenére, hogy a baloldali hazugság-médiák adnak otthont az üzeneteinek.

Végül is nincs nagy különbség. Az meg, hogy ki fizeti a révészt, már meg van! VargaFakír előválasztási kampánya a hozzáértők szerint ugyanis „mindössze” 12 millába kerül, s ezt a DK állja, mert úgy tudjuk: tehetős helyi szponzort mégsem talált a későn érő forradalmár. Mert hát mire is számítottunk? De azért még kár lenne előre inni a medve bőrére…

Bár az ellenzék háza táján manapság bármi előfordulhat, s annak az ellenkezője is. Kísért a múlt! Mert hát hogyan is fordulhatna elő másként újra a magyar történelemben – ami évtizedekkel korábban, az átkosnak nevezettben is megtörtént – hogy valaki úgy tanított az egyetemen, hogy maximum csak takaríthatott volna! De ezt akkor nem demokráciának hívták!

Az Európai Egyesült Ál(la)mok kaposi szerelmese teljesen elvesztett tájékozódási képességét, mert például ha tényleg olyan rosszul áll az ország, mint ahogy ő és pártja állítja, akkor ők miből valósítanák meg azt az ígéretcunamit, amivel most nap ,mint nap házalnak?

Itt ugyanis nem stimmel valami. Vagy csak nem hazudnak reggel, este meg éjjel…?

Most már csak arra várjuk a választ: hogyan is lett vagyonos ember Gyurcsány Ferenc? Hogyan került a család érdekkörébe mintegy félszáz vállalkozás? Miből is lettek a gyurcsányi milliárdok? Hol dolgoztál meg érte Feri? S mit kapnának azok, akik ebbe az előmenetelbe segítettek? (Persze Pesten már látjuk a kifizetőlistákat..)

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások