Válassza az Oldal lehetőséget

Gyurcsány a halálba küldené a magyar férfiakat

Gyurcsány a halálba küldené a magyar férfiakat

Gyurcsány. Igen Gyurcsány még mindig, vagy már megint, de remélhetőleg utoljára. Ennek a lopott villában élő, hazátlan alkoholista csődtömegnek reméljük, április 3 után elfelejthetjük a nevét örökre.

Most sem szívesen vetem papírra a Gyurcsány nevet, olyan már számomra, mint a Herry Potter filmek Voldemortja, akiről tudjuk ki, de nem mondjuk ki a nevét. Legújabb agymenése mellett viszont nem lehet szótlanul elmenni, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az ellenzék prominensei rendszeresen kinyilvánítják, hogy Magyarországnak hadieszközöket, fegyvert, lőszert, katonát kellene küldeni az Ukránok védelmére. Ez már önmagában is hibás felfogás, hiszen Ukrajna sem nem NATO tag, sem nem Európai Uniós tagállam, így eleve abszurd ötlet ott bármilyen harcot támogatni. Eszközzel sem, katonákkal pedig pláne nem!

Az Ukrán konfliktus nem a mi harcunk. Az Unió mégis 500 millió euroért vesz fegyvert Ukrajnának az uniós védelmi alapból! Tetszik érteni, ugye? Az uniós tagállamok az adófizetőik terhére befizetnek az uniós költségvetésbe, hogy abból az uniós polgárok javait szolgálja az uniós vezetés. Erre az unió vezetése mit csinál? Fegyvert vesz egy unión kívüli országnak, hogy az még több áldozattal járó harcokat vívjon.

A mai magyar ellenzék élvonalának szinte minden tagja nyilatkozott már úgy, hogy katonákat, fegyvert kellene küldeni a frontra. Kivétel egyet! A Ferit! Feri, aki olyan szintre részegedik az utcafórumai alkalmával, hogy vagy dülöngél, vagy csak szimplán bevizel, még nem foglalt állást mind a mai napig. A napokban azonban kijelentette, hogy „aki nem akar magyarként meghalni Ukrajnáért, az pocsék ember”. Van bőr a pofáján rendesen, ha ezt így ki merte jelenteni. Ferinek egy mámoros kijelentés csupán, hogy magyar fiatalokat, magyar családapákat, magyar embereket küldjön meghalni egy idegen, ráadásul az ott élő magyar kisebbséggel meglehetősen barátságtalan ország háborújába.

Gyurcsány az ellenzék köreiben mindennapos fasiszta megnyilvánulásoktól sem határolódik el. Ebből is eredhet a szintén náci ukránok iránti tisztelete vagy együttérzése. Feri pont ugyanúgy utálja a magyarokat, mint ahogy a fasiszta ukrán vezetés.

Feri nemrég Kaposváron járt, Varga mellett kampányolni. Varga ennek a Ferinek az embere, aki halálba küldené a magyar férfiakat! Tegyünk hát róla április 3-án, hogy ezek, akik magyarjaink halálát kívánják, ne kerülhessenek döntési helyzetbe. Április 3-án kergessük el örökre Gyurcsányt és bohócait. Hogy a nevüket se kelljen leírni többet! Igen, kergessük el Vargát is, hogy magyar férfiaknak ne kelljen az Ukrán fronton meghalniuk!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások