Válassza az Oldal lehetőséget

Drogpénzből kampányolhat Varga

Drogpénzből kampányolhat Varga

Vargának, a közös ellenzéki képviselő-jelöltnek semmi sem drága. Plakátjai beborítják a várost, szórólapjaival, újságjaival tele vannak a postaládák, hangszórós autója naphosszat bömböl az utcákon, s micsoda véletlen, kampányban még könyvének kinyomtatására is futotta. A kérdés csak az, hogy vajon miből?

Hogy messze túllépte a megengedett választási költségkeretet, azt a vak is látja. Ennyi pénz sem vállalkozóktól, se, adományozóktól nem lehet összeszedni, valószínűbb, hogy inkább feketepénzről, esetleg drogpénzről van szó.

A balliberális oldal ugyanis súlyosan lapít Szabó Tímea drogos kampánypénze kapcsán. Az Anonymous által közzétett hangfelvételek tanúsága szerint Marbelláról érkezik a baloldali háttéremberekhez a pénz. Kanyaronként 300-400 millió forint. Láthatóan nekik semmi sem szent, tök mindegy, hogy milyen áron, hogyan jutnak pénzhez, hatalomhoz. Rájuk duplán is igaz a jó öreg machiavellista szólás, hogy a pénz szentesíti az eszközt.

Valószínűsíthető, hogy Szabó drogügyletből származó tetemes bevételéből az egész baloldal kaphatott, hiszen látszik a kampányukon, hogy a pénz nem számít. A már említett drogokból származó kampánypénzzel tömhették ki a Bajnai-csoportot is, melynek szándékára a napokban derült fény: manipulálni, közösségi oldalakat megbénítani, és a választás napján pedig delegáltjaik általi zavarkeltés, balhézás, figyelemelterelés.

A helyi balos mutyibajnok Varga István kampányán az látszik, hogy kaphatott a Szabó Tímea által gründolt pénzből. A legfeltűnőbb pénzszórás a plakátolás túltolása volt, hiszen a választókörzet minden fájára, oszlopára és egyéb formában hatalmas mennyiségű kampányanyag került, a digitális és nyomtatott egyéb anyagokról nem is beszélve. Az is érdekes, hogy Varga nagy műve, az Emberi Morzsák is épp most kerülhetett kiadásra (az más kérdés, hogy a kutyát sem érdekli).

Van bőven pénzük a Kaposvár utcáit rovó, az ellenzék hazugságait ordibáló autó működtetésére is, valamint feketeöves DK-rajongók pénzzel való kitömésére is. Az ellenzék tehát nem válogat a módszerekben, ebből is látszik, hogy mennyire elszántak az eddig felhalmozott értékeink megkaparintásában. Ezt tennék akkor is, ha hatalomra kerülnének.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások