Válassza az Oldal lehetőséget

Varga lenézi a romákat, de a szavazatuk kell neki

Varga lenézi a romákat, de a szavazatuk kell neki

Egyre közeledik április 3. napja, amikor Magyarország előre megy, nem hátra! Az ezt megakadályozni kívánó ellenzéki fasiszták, akik háborúba sodornák Magyarországot, folyamatában megmutatják alkalmatlanságukat és fajgyűlöletüket.

Márki-Zay kijelentette, hogy fasisztákat képvisel. Márki legalább ebben nem hazudott, utalva ezzel a mára már javarészt elcukisodott, DK-nyaloncosodott Jobbikosokra is. Az ellenzéki listán 10. helyen szereplő Z. Kárpát Dániel náci karlendítéssel köszönt egy videofelvétel tanúbizonysága szerint, amit már nemzetközi lapok is aggályosnak tartanak.

Budapest 14. egyéni választókerület jelöltje az a Szilágyi György, aki nem csak antiszemita kijelentéseiről ismert, de a romákról is megalázó módon tesz említést. Említhetnénk a múlt évi szerencsi időközi választás vesztesét, Bíró Lászlót is, aki antiszemita kijelentései miatt visszalépni kényszerült az előválasztásnak csúfolt ellenzéki kampánycirkusz során.

Országosan jellemző tehát az ellenzéki rasszizmus, antiszemitizmus. No de mi a helyzet Kaposváron a Vargával?

Varga ezektől az emberektől nem határolódott el egyszer sem. Soha nem állt ki a választópolgárok elé, és nem mondta azt, hogy nem ért egyet Márki azon kijelentésével, hogy a fasisztákat képviseli. Lehet, hogy azért, mert egyetért a nézeteikkel?

Egy volt hallgatója nemrég arról tett említést, hogy Varga tanóráin is hangzottak el érdekes kijelentések, amelyekben lekicsinylően beszélt a roma emberekről. Egy másik volt hallgatója is megerősítette ezt, bár ő azt is elmondta, hogy Varga egy alkalommal antiszemita megjegyzést tett. Először hitetlenkedve hallgattam mindezt, de a két egykori hallgató egymástól teljesen függetlenül mondta el ezeket.

Varga a kampánya során Kaposvár főleg romák lakta városrészének egyik utcájában arról beszélt, hogy az ott élő roma emberek szemetelnek és mocskosak. Megalázó kijelentéseinek persze csak a szalonképesebb változatát vágták be reklámvideójába, de a helyszínen többen hallották, hogy a romákat lenéző kijelentések is elhangzottak, mint például „menjünk innen gyorsan, mielőtt megesznek minket a cigányok”.

Úgy látszik az ellenzék soraiban nem csak másutt, de Kaposváron is van fasisztákat is képviselő jelölt, aki rasszista kijelentéseket tesz. Remélhetőleg a jobb érzésű ellenzéki szavazópolgárok sem képesek azonosulni egy antiszemita, fasiszta jelölttel, és így nem szavaznak Vargára és a mögötte álló szintén fasiszta Márki-Zayra sem.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások